12/30/2021

6 januari, 2022.?

VOLGENS EEN HOOFDGENERAAL VAN HET AMERIKAANSE LEGER IS DE DERDE WERELD OORLOG BEGONNEN. 

HET IS EEN CYBER,  BIOLOGISCHE WAR MET COMPUTER ATTAQUES AND HACKS. 

EN AMERICA WORDT AANGEVALLEN !!!!

Luitenant Generaal McInerney heeft in een internet boodschap geeist van president Trump om het Amerikaanse volk te informeren over het feit dat America onder attack is.
Dat de ( stille ) derde wereldoorlog is begonnen.

Hij eist dat Trump het publiek onmiddellijk op de hoogte brengt van het feit dat er reeds 357.000 amerikanen door een biologisch Attack bewust om het leven zijn gebracht door de aanval van het biologisch wapen covid 19.

Ook verteld hij dat de verkiezingen door buitenlandse maar ook binnenlandse krachten op grote schaal gefraudeerd zijn geworden, zowel elektronisch als wel manuaal.
Dit met de bedoeling Biden op de presidentsplaats te zetten. Hij eist opsluiting en veroordeling van alle mensen, die deze coup en deze killing intern hebben bewerkstelligd.

Het staat vast dat deze generaal gesteund wordt door 800 generaals uit alle legeronderdelen.
Hij zegt dat het leger op de hoogte was van deze attaques, en dat zij niets gedaan hebben, omdat de tegenstanders dreigden de totale oostkust van de verenigde staten met atoonwapens te vernietigen.( GTB; via binnengesmokkelde containers met atoom kruisraketten.)

Een video van zijn mededeling zal ik hierna publiceren. Ik vermoed, dat dit een voorloper is van de officiële overname van het presidentschap door Trump, waarvan aanwijzingen zijn, dat dit in januari zal gaan plaats vinden.
 

Er is een belangrijke toespraak aangemeld door Trump op 6 januari, 2022.
Laten wij hopen dat dit het geval is, dan komt er een abrupt einde aan de corona tijd.
Het zal duidelijk zijn dat zij gaan vertellen hoe de vork aan de steel zit. Maar wij moeten dit afwachten.

Polen en
Tschechien en Roemenië hebben verklaard hun wetten boven die van de EU te stellen en gelijk hebben ze !

Ook is bekend geworden dat Trump de injecties heeft gepromoot om zodoende de Big pharma onder druk te zetten direct met een vaccin te komen.
Geplanned was door Big Pharma en de Cabal ( Khazarian Mafia) dat dit langer zou duren en dat voor Europa eigenlijk een lockdown gepland was geworden tot midden 2024 aan een stuk.
In afwachting van een vaccin. En daarmede dan het dictatorship in de EU direct aansluitend te implementeren.. dit is dankzij
Trump voorkomen.


Het einde van het grote spel is begonnen, tenminste als ik de woorden van de generaal mag geloven..
Dit betekend niet, dat U op uw edele delen kunt blijven zitten. Ook U bent een onderdeel van deze vrijheidsoorlog..... U bent een noodzakelijk schaakstuk wat werkt, zie de Duitse protesten

Forwarded from Het Hiernamaals

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: