12/18/2021

Advocaat Bart Maes Lockdowns? Het. Kan. Niet. Waar. Zijn.

 Advocaat Bart Maes heeft aangekondigd dat hij een kort geding gaat aanspannen. “Ik heb net naar de persconferentie gekeken. Het. Kan. Niet. Waar. Zijn. So, here we go again!” twittert Maes.

“We starten een kort geding. Dit kan en mag niet. Laat het schenden van onze grondrechten voor eens en altijd over zijn. See you in court, Hugo de Jonge,” schrijft rechtsfilosoof Raisa Blommestijn, één van de medewerkers van het advocatenkantoor van Maes.

Politiek commentator Eva Vlaardingerbroek, een andere medewerker van de advocaat, voegt toe: “Deze nieuwe lockdown is een grof schandaal.
We starten een kort geding tegen de staat om deze gekte tegen te gaan. U kunt op ons rekenen.”

Coronapas

Eerder startte Maes een procedure om de coronapas van tafel te krijgen. Op 28 september vond het kort geding plaats in Den Haag. Maes schreef: “Bottom line: het coronatoegangsbewijs zal nul – ik herhaal: nul – effect hebben. Enige doel is prikdrang.”

In zijn ogen is de controle op de QR-code ‘onwettig, strafbaar en discriminerend’. De rechter oordeelde dat het coronatoegangsbewijs ‘niet onrechtmatig’ is. Begin vorige maand liet de advocaat weten dat hij druk bezig is met de dagvaarding voor het hoger beroep.

 

Onze zege heeft hij absoluut maar de Rechtelijke macht in Nederland is zo gecorrumpeerd dat de rechtelijke macht, in onze ogen de bananenrepublieken, dit in hun stoutste dromen niet verwachten.
Voor alle geprikte mensen, succes ermee en bedankt voor het in stand houden van de zogenaamde pandemie.

Niks wat ze zeggen is onderbouwd. Alles wat Rutte en Hugo en van Dissel zeggen is angst zaaien. Alles is gepland. PLANDEMIE niks meer en niks minder. En de schapen volgen maar.

Nu wordt de paniek knop weer ingedrukt met omicron, mensen bang worden gauw je 3de en vervolg prikken halen. Luister naar wat Professor Capel te zeggen heeft. https://www.bitchute.com/video/A8JmxpSk8LhX/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: