12/17/2021

En zo proberen ze de prik schade opnieuw te verbergen

En zo proberen ze de vaccinatie schade opnieuw te verbergen

Dit artikel bevestigt voor ons wat we al maandenlang posten:

Het vaccin spike- eiwit dringt celkernen binnen, onderdrukt de DNA reparatiemotor van het menselijk lichaam en zal zo een explosie van kanker, immunodeficiëntie, auto-immuunziekten en versnelde veroudering ontketenen.

Zie ook:
https://t.me/artsenvoorvrijheid/3190

https://t.me/artsenvoorvrijheid/2867

https://t.me/artsenvoorvrijheid/774

Indien u nog altijd niet bent overtuigd, lees dan zeker de getuigenissen i.v.m. kanker na vaccinatie in onze vaccinatie schade groep:

https://t.me/AVVvaccinatieschademelden

 

 Huisarts Felix van der Wissel: "Ik kijk naar wanneer moet je een medicijn geven bij welke kwaal. Als de kwaal erger is dan het medicijn, dan moet je mensen het medicijn geven. Maar in heel veel gevallen is het zo dat het medicijn erger is dan de kwaal.
Dat is gezond medisch verstand, vinden wij. Ook wat Felix zegt over het vaccineren van kinderen. Een slechte zaak: "Kinderen zitten nog in een totale ontwikkeling van hun immuunsysteem. En we weten dat er nog geen kind tussen 5 en 11 is overleden door corona.

Dus als je weet dat kinderen niet kwetsbaar zijn, niet overlijden aan corona, en ze wel gaat blootstellen aan een experimenteel medicijn, dan is het gewoon denk ik onterecht dat je deze kinderen oproept om te laten vaccineren."
 

Wat vinden jullie? 

Wij vinden het top dat @PowNed ook dit geluid laat horen. Het draagt bij aan eenopengesprek.nl

Hele interview met Felix van der Wissel te zien via: https://artsencollectief.nl/het-coronabeleid-roept-vooral-vraagtekens-op/

 

 

 

 

 

 

 


Geen opmerkingen: