12/18/2021

Britse regering geeft toe dat de prik het immuunsysteem hebben beschadigd.

 De Britse regering geeft toe dat de vaccins het natuurlijke immuunsysteem van de dubbelprik hebben beschadigd.

De Britse regering heeft de bonen gemorst over het feit dat als je eenmaal een dubbele prik krijgt, je nooit meer volledige natuurlijke immuniteit zult krijgen tegen Covid-varianten - of mogelijk welk virus dan ook.

Dus laten we de ‘echte’ pandemie nu zien beginnen!

In het “COVID-19-vaccinbewakingsrapport” van week 42 gaf de U.K. Health Security Agency op pagina 23 toe dat “N-antilichaamniveaus lager lijken te zijn bij mensen die een infectie oplopen na twee vaccinaties.” Het legt verder uit dat deze antilichaamdruppel in principe permanent is.

Wat betekent dit?
We weten dat de vaccins de infectie of overdracht van het virus niet stoppen (in feite laat het rapport elders zien dat gevaccineerde volwassenen nu veel HOGER worden geïnfecteerd dan niet-gevaccineerde).

Wat de Britten zeggen, is dat ze nu ontdekken dat het vaccin het aangeboren vermogen van uw lichaam na infectie verstoort om antilichamen te produceren tegen niet alleen het spike-eiwit, maar ook tegen andere delen van het virus. In het bijzonder lijken gevaccineerde mensen geen antilichamen te produceren tegen het nucleocapside-eiwit, de schil van het virus, die een cruciaal onderdeel vormen van de respons bij niet-gevaccineerde mensen.

Op de lange termijn zullen mensen die het vaccin nemen veel kwetsbaarder zijn voor eventuele mutaties in het spike-eiwit, zelfs als ze al een keer of meer dan eens zijn geïnfecteerd en hersteld.

De niet- gevaccineerden zullen ondertussen blijvende, zo niet permanente, immuniteit verwerven tegen alle stammen van het vermeende virus nadat ze er op natuurlijke wijze mee zijn geïnfecteerd, zelfs maar één keer.

Lees het.: Pagina 24.

https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1027511/Vaccine-surveillance-report-week-42.pdf

https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1027511/Vaccine-surveillance-report-week-42.pdf

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: