12/29/2021

Gommers gaat helemaal los: ‘Dit is een virus van niks’

 

 Gommers gaat helemaal los: ‘Dit is een virus van niks’
gommers
Foto: Diederik Gommers als een flipperbal in een flipperkast. bang  voor het Tribunaal. Er zijn berichten geweest dat er volgend jaar martial law komt:)
Eerst zegt hij dat het virus levensbedreigend is, en dan doet hij het af met van het is gewoon een verkoudheid virus, en dan roept hij dat het code zwart is

Gommers gaat helemaal los: ‘Dit is een virus van niks’

Woensdagochtend zei IC-arts Diederik Gommers dat er andere coronaregels moeten komen voor jongeren. 

 
Kijk het interview live: Nieuwskamer wilde hier meer over weten en belde hem. Hij ging helemaal los.

''We maken ons druk om Covid, ik vind dat echt peanuts.
De hele Covid is peanuts. Ik bedoel, alle jongeren worden er helemaal niet ziek van,” zei hij. “Jongens, waar hebben we het over?”

“Als we nou een ander virus hadden gehad – daar hadden we ons zorgen [om moeten maken], maar dit is toch een virus van niks eigenlijk,” zei het OMT-lid. “We sluiten elkaar op, maar we worden er eigenlijk helemaal niet ziek van.”

 De IC-baas krijgt veel steun.

  Tijd om te stoppen met alle ‘coronamaatregelen’ en weer te gaan leven! Niet in angst, maar in vrijheid!” schrijft Forum voor Democratie.

“Bijzondere uitlatingen van Gommers, ben het er helemaal mee eens,” schrijft journalist Annelies Strikkers. “Het zinkende schip verlaten. Wie doen dat ook alweer als eerste?”

“Dus we zitten in een lockdown vanwege ‘een virus van niks’,” reageert PVV-voorman Geert Wilders.

 Geweldig! wat zullen ze boos zijn in Den haag en dat samen met het WEF schandaal ik kan niet wachten op de aankomende debatten.

Alle Ratten verlaten het Zinkende Schip…net als Wilhelmina in 1940…
Je probeert gewoon het vege lijf te redden vuile Landverrader Eedbrekende, Psychopatische Massamoordende Pseudowetenschapper

Denk maar niet dat je op deze manier ook maar enigszins gevrijwaard bent van rechtsvervolging middels een Militair Tribunaal Herr Doktor Diederich Goebbels…Jij en al je Nazi-Vriendjes gaan boeten voor jullie Weerzinwekkende Misdaden& Hoogverraad , met bloed aan jullie handen!!

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: