12/09/2021

Britse regering geeft toe myocarditis komt door Covid-injecties

Britse regering geeft toe dat hoog percentage van alle gehospitaliseerde kinderen myocarditis oplopen door Covid-injecties

Vanaf 17 november waren er 686 myocarditis en 578 pericarditis na een injectie met Covid gemeld bij het UK Yellow Card systeem.
In totaal zijn er 18.354 hartaandoeningen gemeld met 290 dodelijke slachtoffers. Het is bekend dat in het kader van het Yellow Card-systeem veel te weinig gevallen van bijwerkingen worden gemeld, aldus The Expose.

Het had al veel eerder moeten gebeuren, maar op 29 november heeft het UK Health Security Agency (“UKHSA”) eindelijk erkend dat hartaandoeningen een risico van Covid-injecties vormen. UKHSA heeft klinische richtsnoeren uitgegeven ter ondersteuning van de opsporing en behandeling van klinische gevallen van myocarditis en pericarditis in verband met Covid-injecties. In het bijzonder voor kinderen en mensen onder de 40 jaar.

In het eerste deel van het klinisch advies van de UKHSA – “Achtergrond” – worden enkele belangrijke punten opgesomd. De vijfde is: “myocarditis … is beschreven bij een hoog percentage van kinderen die in het ziekenhuis zijn opgenomen …”

“Zeldzaam” maar geen vermelding dat complicaties van Covid in jongere leeftijdsgroepen ongelooflijk zeldzaam zijn

“Bijna 10.000 mensen meer dan normaal zijn in de afgelopen vier maanden overleden aan andere oorzaken dan Covid, terwijl deskundigen opriepen tot een dringend overheidsonderzoek naar de vraag of de sterfgevallen te voorkomen waren,” meldde de Telegraph medio november.
“Uit gegevens van het Britse Health Security Agency blijkt dat er sinds de zomer duizenden meer sterfgevallen dan het vijfjarig gemiddelde zijn geweest aan hartfalen, hartziekten, aandoeningen van de bloedsomloop en diabetes.”

The Telegraph wijst erop dat het aantal sterfgevallen in particuliere woningen ook 40,9 procent boven het vijfjarig gemiddelde ligt.

 

Geen opmerkingen: