12/07/2021

INDEED dit mag je niet vergelijken met de WW2, LEES: WW3 gaat veel verder.

Blijf Mens, blijf staan en laat je nooit genetisch manipuleren of vergiftigen met een dosis minuscule scheermesjes.
 

Laat ze doodvallen met hun Plan B. Wij hebben Plan C. En daar is voor de bedenkers van een nepvirus, nepziekte en neppandemie inclusief nep-vaccin, GEEN plaats meer!!!!! 

 

 

 

 

 

 

Eric/k boomsma zette uiteen, met steeds de officiële uitslagen erbij van Eudravigilance en  het CBS het totale aantal sterfgevallen in werkelijkheid richting de 600.000 doden gaat. .En mensen, het wordt nog veel en veel erger.

 

 REMBEMBER >> https://www.ninefornews.nl/ministerie-erkent-virus-kreeg-status-a-omdat-dit-nodig-is-voor-opleggen-van-maatregelen-niet-vanwege-gevaar

Alle schuldigen van hoog tot laag zullen zich moeten verantwoorden voor een tribunaal, want niemand kan zeggen dat hij/zij het niet geweten hebben.
En alle vonnissen zullen conform de Code van Neurenberg moeten zijn !!

EN via een echt  tribunaal  Voor alle daders, opdrachtgevers, uitvoerders etc etc.. Geen enkel excuus.

 In 1945 hebben ze ook nagelaten om landverraders, nsb’ers en andere te executeren, het gevolg was dat ze doodleuk de troon weer bestegen en middels infiltratie in de politiek en het ambtenaren apparaat gewoon in aangepaste vorm verder gingen waar ze gebleven waren. 

De fouten van toen plukken we nu de vruchten van!!!!

 . Ze hebben de bevolking inmiddels al veel te veel aangedaan, wat geen mens verdient heeft,

 

Zoals ik lees in bijgevoegde link is de  topadvocaat Reiner Fuellmich van mening dat het rechterlijk apparaat eerst vervangen moet worden en dat de naam symbolisch is van het zgn tribunaal in polen.
Hoop doet leven maar hopelijk maken we dit nog mee in dit fysieke leven want dit kan nog wel even duren.

https://www.frontnieuws.com/polens-neurenberg-2-0-project-is-gelanceerd-rechtbanken-zijn-zodanig-geinfiltreerd-door-de-andere-kant-dat-we-een-heel-nieuw-rechtssysteem-zullen-moeten-opzetten/

 Off topic. Er gaat een gerucht dat het CIA hoofdkantoor in CERN is ontmanteld. Ik neem aan dat de rest ook ontmanteld gaat worden, de info moet heel uitgehaald worden, voordat er bommen op vallen. 

Er wordt wereldwijd op vele grote fronten gestreden. Eerst komt OZ en NZ aan de beurt.
De White hats zijn nu bezig in het Zwarte Woud en in Tsjechië. Volgens diverse is Klaus Schwab niet opgepakt en zit hij te schuilen op Antarctica. KAT IN BAKKIE :))

 

 

 

 

Geen opmerkingen: