2/25/2021

WHO : ,,Einde pandemie in zicht, zelfs zonder vaccins"

 DE WERELDLEIDERS KOMEN UIT  EEN GEKKENHUIS

Het Spaanse Ministerie van Volksgezondheid roept dat er nooit een vaccinatieplicht komt, staat in de regionale gezondheidswet van Galicië dat de regionale autoriteiten de juridische basis hebben om iemand te verplichten tot een corona-vaccinatie. Ook staat er dat er boetes tot 600.000 euro gegeven kunnen worden als iemand weigert een vaccin te plaatsen en zelfs iemand kan verplichten om in thuis quarantaine te gaan. Ook kunnen boetes gegeven worden tot 3.000 euro als iemand een mondkapje weigert te dragen.

Terwijl ook waarschuwingen over virusmutaties en de “derde golf” in Duitsland door media en Staatsgestoorden zoals Angela Merkel de wereld in worden gekrijst ,want Merkel wil nog steeds de hele wereld  de (verplichte) vaccinatie, voor de depopulatie-agenda. gevaccineerd zien: https://de.rt.com/international/113399-merkel-pandemie-nicht-vorbei-bevor/  

De Duitse politiek is van hetzelfde criminele gehalte als de Nederlandse en stoppen tegen geen enkele prijs,  spreekt de WHO al weken over een trend die zich in de tegenovergestelde richting beweegt.

 De directeur-generaal van de WHO voor Europa, de Belg Hans Henri Kluge, vertelde de Deense staatstelevisie dat hij er vertrouwen in heeft dat Corona binnen een paar maanden voorbij zou zijn.

De voorkomende mutaties zijn “normaal” en hebben er niet toe geleid dat het virus uit de hand liep. De “infectiecijfers” daalden in landen met hoge mutatie-incidentie even sterk als elders. De ergste scenario’s zijn eindelijk voorbij.

 

 Coronavirus is 'tornado with a long tail,' WHO Europe says ...

Kluge met mondlap verklaarde:

“Er zal nog steeds een virus zijn, maar ik denk niet dat er beperkingen nodig zullen zijn. Dat is een optimistische uitspraak.”
Sommigen spreken zelfs al van een einde aan de uitzonderlijke situatie in de loop van dit jaar – zonder enige vaccinatie.

Zodoende zal de klimaat mafia  klaar staan om het stokje van de farmaceutische maffia over te nemen. 

Een soort van tribunaal zijn ook wij de mensheid, hang de corrupte politici op, en begin met een schone lei. In alle natie staten, vul het allen in met de eigen cultuur, en geloofwaardig en eerlijk beleid, want  niet alleen groeit de weerstand tegen de lockdown waanzin steeds meer wereldwijd nu gaan er ook landen afhaken.

Bron: https://de.rt.com/international/113566-who-ende-pandemie-in-sicht/

 

 

 

 


Geen opmerkingen: