2/26/2021

Vlak voor de verkiezingen jast Rutter nog 100 miljard euro door

 Het-Kan-Niet-Gekker! maar  deze events zijn met een doel openbaar gemaakt. Het is strategie. Een van doelen is angst en een andere is afleiding voor het volk.

Vlak voor de verkiezingen jast het RUTTE- kabinet er nog even een cheque van 100 miljard euro door

Net dat mensen in Nederland aan voedsel geholpen moeten worden  jast het demissionaire Rutte kabinet nog even een cheque van 100 miljard door de Kamer voor EU-contributie,   Dat geld gaat dus niet naar onze mensen en onze zorg maar naar de EU politici.

PVV-Kamerlid Teun van Dijck merkte op dat we iedere week 200 miljoen euro afdragen aan Brussel. “200 miljoen euro’s per week. 
Geld van de belastingbetaler dat verdampt. Hoeveel IC-bedden zijn dat? We zouden elke week 1000 sociale woningen kunnen bouwen van dat geld.”

“En dan wil demissionair minister [Hoekstra] toestemming vragen aan deze Kamer om 100 miljard aan Nederlands belastinggeld te mogen besteden aan de Europese Unie. 100 miljard, oftewel 12.500 euro per huishouden,” vervolgde Van Dijck. “Zullen we die huishoudens op 17 maart vragen of ze daarmee instemmen? Of moeten we het er drie weken voor de verkiezingen even doorheen drukken?”

Je moet maar durven!!

Dus midden in de crisis, terwijl de economie op apegapen ligt, tienduizenden bedrijven op omvallen staan, honderdduizenden mensen straks hun baan kwijt gaan raken, wil Rutte een cheque gaan uitschrijven van 100 miljard aan Brussel. “Je moet maar durven,” aldus Van Dijck.

Het gaat hier over het zogenoemde ‘eigen middelen besluit’ dat via een nationale wet door de parlementen van de 27 EU-lidstaten moet worden goedgekeurd.
Zonder die goedkeuring is er geen Europees herstelfonds.
De Raad van de EU heeft in december vorig jaar besloten dat de EU de komende zeven jaar nog meer inkomsten – ‘eigen middelen’ – gaat halen uit invoerrechten, btw, een heffing op niet- gerecycled plastic afval en afdrachten van de EU- lidstaten.

Wie sluit Rutte etc op tot berechting voor het 2de Tribunaal.Want ze gaan gewoon door want ze denken dat ze onaantastbaar zijn.
H
et  zal wel aan het huidige gebouw v.d. 2e Kamer liggen het staat op de fundamenten van het afgebroken vrijmetselaars gebouw dat daar rond 1830 stond
Het huidige gebouw is gebouwd binnen 3 maanden na oprichting van die Iluminati-club.


Iluminati remix

Dan weet je wel hoe de duistere energieën daar gehuisvest zijn. Allemaal “groomed” zoals  voor Hennis Plasschaert die ook in de MK-Ultra kinder spelen-groep van Bodengraven was. en Sigrid Kaag  die bij de WEF van haar NAZI vriend Schwab en andere NGO ‘op de Great Reset stage’ was. 
  - Albert Pike kan daarin nog wel een eyeopener zijn:)



 

Geen opmerkingen: