2/22/2021

MK -ULTRA - Geen toekomst voor verrotte regeringen op onze planeet

Het is TIJD voor de waarheid. Allemaal aan de schandpaal 

30.000 Kinderen in Duitsland die zijn ondergebracht in Netwerken.
 
Epstein Island met Celebs die op de Flight Logs staan.
Biden die de Wall Bouw laat stoppen zodat mensen en drugs handel verder kunnen gaan, orders van Trump ongeldig maken zodat er extreme kinderverkrachters en moordenaars bewust vrij komen. 
Getuigenissen op Camera van kinderen  die in Shock die vertellen dat ze baby's moesten doden.
Een NL ex top Bankier die in tranen barst in een interview die "Eyes Wide Shut" toestanden beschrijft alleen beginnen die tranen toen die vertelde over Kinder Offers, dus kunnen we wel raden wat er uit die Film is geknipt en waarom Kubrick in die periode is gestorven.
  In België, An en Eefje waarvan we weten dat Dutroux een Ronselaar was.
Duizenden minderjarige meisjes die in Engeland door radicale Pakistaanse bendes ontvoerd worden en uitgeleverd worden aan pedo- politici.
De Overduidelijke Symboliek van Kinder Offers in PoP Culture en Kunst.
Het Vaticaan die de god van Kinder Offers als Beeld neerzet voor het Colusseum.

 


Om je als  Burgemeester achter de inwoners Bodegraven te verschuilen is erg laf. Het verhaal klopt als een bus en het niet onderzoeken is erg verdacht.
Er hebben de afgelopen weken mensen volop contact gezocht, ook Joost Knevel zelf heeft een mail gestuurd in januari  2021 en krijgt geen enkele reactie.
Dan zegt deze burgemeester "ze verschuilen zich op internet" 

Een einde maken aan een getuige die aangifte heeft gedaan!!!!U bent absoluut niet geloofwaardig ‼️


Joost Knevel: ,,Aangiftes van slachtoffer Joost Knevel wordt niet opgenomen.
Maar de aangifte van deze "Burgermeester" wel...............walgelijk,
In nederland is sinds 1999 de politieafdeling LEBZ deze behandeld aangiftes en de getuigen en/of slachtoffers van Ritueel Satanisch kindermisbruik. Opgericht 1999, circa 2000 zaken aangebracht door getuigen en slachtoffers.
NUL zaken hebben het tot aan de rechter gebracht.
Nederland ik schaam me diep.
En deze meneer durft mensen te besmeuren die met een goed hart bloemen leggen voor slachtoffers. SCHANDE".

 Lieve Joost, hou je rug recht en blijf in je Kracht 💪er zijn tien- wel honderdduizenden mensen die je steunen.
Het Goede ❤ wint van het Kwade 👿 🙏❤✌🌹💪💐✊

 

WAT WEINIG MENSEN WETEN OVER de Nederlandse  MINISTER PRESIDENT 

1213866

Dat het vertrouwen daalt (tot bijna de helft zie; https://www.hartvannederland.nl/…/vertrouwen-coronabeleid-…/) in de hele aanpak omtrent Corona is wel bekend...

Maar als héél Nederland het volgende wist, denk ik dat er helemaal weinig mensen nog ook maar iets met Rutte te maken willen hebben....

 Video:  Adam Curry over Demmink en de verboden radio uitzending


 Want het riool loopt over 

De laatste tijd worden er (gelukkig) vele pedofielen en complete netwerken van deze mensenhandelaren opgepakt. De zaak Demmink is voor velen wel bekend.
Als je gaat zoeken op Google vindt je veel dingen maar op de volgende link zie je echt veel;
https://www.demminkdoofpot.nl/…/de-zaak-demmink-1978-2010.h…

Zo was dezelfde Demmink volop in het nieuws m.b.t. het zogeheten Rolodex onderzoek...  Het zogenoemde Rolodex-onderzoek werd stopgezet toen duidelijk werd dat topman Joris Demmink van justitie erbij betrokken was. Dat stellen twee rechercheurs die in het onderzoeksteam zaten vrijdag voor de rechtbank.....:  https://www.nu.nl/…/rolodex-onderzoek-gestopt-vanwege-infor…

Veel dingen zijn destijds in de welbekende DOOFPOT gegaan met hulp van diverse andere smerige politici.

Wat velen NIET weten is dat onze huidige minister president hierin ook een rol heeft gespeeld maar...WAT BIJNA NIEMAND WEET is dat Rutte vroeger voorzitter was van de JOVD !

DEZE PARTIJ WAS VOOR DECRIMINALISERING VAN PEDOFILIE !

Vieze  Mark Rutte zat vroeger in een clubje met de naam JOVD wat voor pedofilie was; de leeftijd van kinderen moest naar de leeftijd van 12 jaar!!! van deze partij om seks als volwassene met deze kinderen te mogen hebben...🤬🤬🤬 Maar ook waren zij voor commercieel draagmoederschap... Kijk en luister naar de waanzin die deze man toen al uitkraamde... https://www.youtube.com/watch?v=x6IJmfjf29c  
 
Zie ook deze post over deze JOVD-  VVD- Mark Rutte en Nijpels de kindervrienden https://www.groene.nl/artikel/de-kindervriend

WWG1W

Hieronder eenstukje uit een artikel wat ooit geschreven is door Marthijn Uittenbogaard. Hij was zelf ooit voorzitter van de 'pedo partij' Martijn die tegenwoordig bekend is onder de naam PNVD 

Hier het stukje; VVD en pedofilie

"Pedofilie was een linkse hobby. In linkse kringen was men in de jaren 1970 en 1980 pro-pedo hoor je vaak. (Waar mensen pedofilie schrijven bedoelen ze vaak pedoseksualiteit.) Toch vergeet men vaak de VVD te noemen. Zo pleitte de jongerenafdeling van de VVD, de JOVD, voor de 'decriminalisering van pedofilie'. De moederpartij VVD steunde een petitie in 1987 om de leeftijdsgrens in de zedenwet te verlagen naar twaalf jaar.

 In de praktijk werd met voorwaarden deze twaalf jaar grens begin 1990 wet, om vervolgens na de Dutroux-affaire weer afgeschaft te worden.
Wat deze wet met het opsluiten, verkrachten en uithongeren van kinderen te maken had ontging mij maar blijkbaar was er een verband.

Wie waren er vroeger lid van de VVD of de JOVD?
Je kan op internet zien wie er voorzitter was van bijvoorbeeld de JOVD ten tijde van die petitie en je komt uit bij de naam van Frank de Grave, onze latere Minister van Defensie. De overige bestuursleden kan je moeilijker vinden. Dan zou je bij de Kamer van Koophandel moeten gaan neuzen."

UPDATE  VVD 11-10-2020:
Hieronder een link naar het " VVD- Zwartboek Justitie" van de JOVD waarin bij het hoofdstuk pedofilie te lezen is wat ik hier vertel:

https://dnpprepo.ub.rug.nl/…/Zwartboek%20Justitie%20-%20JOV…

‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
AANVULLING  VVD-  (21-09-2020) !!!!

Download hier een PDF genaamd:
De PNVD over kinderseksualiteit en pedofilie... Schokkend!  https://mega.nz/file/aLgVHICL…

 -

 Hoe hoger in de boom, hoe rotter 🤮

 -

 GEEN TOEKOMST VOOR GEKOCHTE /VERROTTE REGERINGEN

 

 

 

Geen opmerkingen: