2/19/2021

De zoon van F. Grapperhaus werkt voor het NWO- World Economic Forum.

Merkel en de EU bevestigen: Corona dient de Great Reset de NWO  

Baudet confronteert Mark Rutte met “Build Back Better”

foto: KLAUS SCHWAB  voorzitter World Economic Forum

Toeval? De zoon van de minister van Justitie en Veiligheid Ferd Grapperhaus werkt ook voor Klaus Schwab het  World Economic Forum.

 ‘Gebruik coronacrisis om klimaatbestendige toekomst te bouwen!’

Thierry Baudet heeft een bijzonder opmerkelijke video van Mark Rutte die kalmpjes in het hotseklotsen Engels uitlegt dat de coronapandemie voor hem eerst en vooral een “unique opportunity” is om “de veranderingen door te voeren die nodig zijn om een klimaatbestendige wereld te bouwen. Om de [globale bedoelt hij!] welvaart te laten groeien en de volksgezondheid te verbeteren. 

Maar ook om beter terug te bouwen.” Of, zoals de Engelse slogan gaat die door bijna álle regeringsleiders gebruikt wordt opeens: to Build Back Better.......: You'll Own Nothing and You'll Be Happy.

Het houdt verband met een andere tweet van Baudet, waarin hij een foto deelde van een boek geschreven door Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum. Deze man heeft extreem goede contacten met alle belangrijke en minder belangrijke wereldleiders. De titel van zijn boek liegt er niet om: Covid-19: The Great Reset.

Geen opmerkingen: