2/27/2021

WEF: Met Kaviar en Champagne vieren ze ,, de lege binnensteden en vernietigde winkels

"THE GRAET RESET"

 Rutte kan alles doen
dankzij de lafheid van hen die hem moeten controleren!   
Verdeel en heers, orde uit chaos, probleem, reactie, oplossing.

 

Veel mannen zijn slap en laf , bang voor de waarheid, en gehoorzamen liever  de overheidsleugens hen in een permanente kinderillusie houden. 

Een stam zonder echte mannen kan niet overleven en daarom hebben de overheid en de media mannen decennia lang vervrouwelijkt en verguisd.

En daarom kan Rutte kan alles doen dankzij de lafheid van hen die hem moeten controleren!

Daarom kan Rutte precies dat uitgevoeren wat zijn bazen op de achtergrond de EU, VN, WEF, WHO, Bilderberg, en het  IMF  hem opgedragen hebben.
Wie ooit de illusie heeft gehad dat Rutte daar zit voor het Nederlandse volk of de Nederlandse staat die vergist zich en na zoveel afbraak ziende blind . 

 De opdracht van Rutte is om de Nederlandse natie stap voor stap te ontmantelen te verarmen. 
De oorspronkelijke bevolking te verdunnen en de toekomstige rol van Nederland (een stadstaat met 35 miljoen inwoners) voor te bereiden en te implementeren.

Om dit te bereiken, worden allemaal nepcrisissen (klimaatcrisis, stikstofcrisis, coronacrisis, PFAS-crisis, vluchtelingencrisis) georganiseerd met veel propaganda, angstzaaierij en de elite komt dan met een nieuwe afbraakoplossing. 

De stikstofcrisis is er niet om bloemetjes en plantjes te redden. De stikstofcrisis werd ontworpen om via die route de boeren hun land te onteigenen. In de toekomst is het niet meer nodig dat er in Nederland geboerd wordt.
Dat gaan ze straks in Oost- Europa doen op megaboerderijen, waar de regels die nu in Nederland gelden er ineens niet meer toe doen. 

Het land dat vrijkomt van de Nederlandse boer kan dan gebruikt worden voor de huisvesting van de beoogde 35 miljoen inwoners, waarvan het grootste deel zal bestaan uit de nieuw gevormde onderklasse die gebruikt kan worden als reservoir voor slavenarbeid in de tech- en hightech industrie die daarna ontwikkeld wordt.
De stadstaat Nederland wordt het distributie centrum voor Europa.

Het Wereld Economisch Forum (WEF) maakt er geen geheim van dat ze de planeet willen redden. 

Het probleem in hun ogen is de mens met al zijn vervuiling en industrie.  

Terwijl tal van ondernemers vrezen voor hun bestaan en zich onderwerpen aan lockdowns, heeft het WEF op 22 februari een artikel met video gepubliceerd die heel duidelijk laat zien waar het nieuwe normaal op aanstuurt. Lege binnensteden, verwoeste economieën, mensen die uit wanhoop zelfmoord plegen, dit alles is in de ogen van het World Economic Forum een eerste succes van de Great Reset. De onmenselijke houding van de globalisten kan nauwelijks duidelijker worden aangetoond dan in een video waarin wordt gevierd dat de planeet wordt bevrijd van het menselijke virus.

Voor de heren van het Economisch Wereldforum is de mens het virus waarvan de planeet genezen moet worden. De zelfbenoemde redders van de aarde zijn lyrisch over hoe goed de lockdowns zijn voor het milieu.

Het WEF viert niet dat Lockdowns het virus terug zouden dringen, dat doen ze niet.
Het WEF viert de Lockdowns omdat de straten leeg zijn en omdat de mensen opgesloten zijn , de stilte die dat met zich meebrengt, dat we niet meer reizen, dat fabrieken gesloten zijn.
Het WEF viert dat de uitstoot van plantengroeimiddel CO2 met 7% gedaald is.

De lockdowns werden en worden zogenaamd opgelegd vanwege Corona, maar zij hebben uitsluitend gediend voor de Great Reset.
Alle kleine ondernemers zijn kapotgemaakt ten gunste van een paar grote multinationals.
Het plan voorziet in de beperking van de grondrechten in alle democratieën en het doel is de instelling van een wereldregering.

De heren van het WEF hebben alles precies gepland en zij kijken niet alleen naar de opzettelijke vernietiging van de economie in de vroegere geïndustrialiseerde landen, zij luisteren naar klassieke muziek en vreten kaviaar terwijl ze de geleidelijke ondergang van de westerse wereld als een groot succes vieren!!


OEPS:
Het WEF is geschrokken van de hoeveelheid commentaar die het kreeg nadat het per ongeluk zijn werkelijke bedoelingen kenbaar maakte en heeft de video en de tweet teruggetrokken.

Op 26 februari verspreidde het WEF onder meer deze video via Twitter.

-

 https://www.wochenblick.at

Megaboerderijen  zijn een beproefd socialistisch recept voor honger en armoede.

DAAROM KOOP BIJ DE BOER  

En snel een einde maken aan het kabinet Rutte maart a.s. is de grootste kans en hopelijk is nu de meerderheid wel wakker dat deze dictatuur en tirannie niet meer langer kan en de misdaad tegen de menselijkheid onvergeeflijk is.

 



 

 

Geen opmerkingen: