2/01/2021

Tanzania: Geen maatregelen dus geen ‘corona’.

Tanzania: Geen maatregelen en lockdowns, geen vaccinaties en dus geen ‘corona’.

De republiek Tanzania in vergelijking met de bananenmonarchie Nederland is al geen echt vergelijk meer.
Nederland heeft de prijs voor stupide, slaafse volgzaamheid allang gewonnen. 

De president van het Afrikaanse land pakt even iets anders uit naar aanleiding van de aandrang van westerse vaccinfabrikanten om zijn volk te “immuniseren”.

Lees verder

 

 

BETRAPT: “Gemuteerd SARS-CoV-2 virus” is een politieke truc om vaccinatieschade te verhullen

Je moet politici en criminelen altijd op de voet volgen om in de gaten te hebben, dat ze iedereen een loer willen draaien, een poot uit willen draaien, op willen lichten als je even niet oplet.
Het “gemuteerde” SARS-CoV-2 virus is een wereldwonder en wordt gebruikt om de vaccinatiecampagne niet te verstoren. De “mutant” is simpelweg het gevolg van het inspuiten met ongeteste troep. 

Voilà, de potentiële slachtoffers van de vaccinatiecampagne zijn afgeleid en komen niet op het idee dat de derde golf geen mutant is, maar een ingespoten variant!!!!!!!!

Lees verder


STOP de vaccinaties Covid666 ! Lees eerst deze bijsluiter….

Iedereen die het zogenaamde “vaccin” krijgt dat nu razendsnel wereldwijd wordt uitgerold, zal deelnemen aan een “klinische proef op mensen”. Dit zal het grootste experiment op de mensheid in de geschiedenis zijn! 

Dr. Robert Young schrijft ons het volgende.

De voorgeschreven proefperiode voor vaccins tegen SARS CoVid-2 of ook wel omgedoopt tot CoVid-19 zijn versneld teruggebracht van 10 jaar naar 1 jaar. 

Het is voor ons allen belangrijk te weten dat de klinische proeven met deze zogenaamde “vaccins” of eigenlijk beter omschreven als “gentherapie”-injecties pas in 2023 zullen zijn afgerond…..

Lees verder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: