2/02/2021

2-2-2021 VIP!!!! DUTCH DIGGER NEWS REPORT

THE GREAT RESET VAN EU NAZI'S =  KLAUS SCHWAB IS TEN EINDE !! )))))))))))

 

Ik ga het maar één keer spellen voor degenen die verdwaald zijn en niet de honderden aanwijzingen registreren die ik je heb laten vallen. Hier gaan we 1 keer. Let goed op. 

Je kijkt naar een film. Veel van wat je ziet, is volkomen onzin en nep.
Het is met opzet zo schandalig om op dat punt je aandacht te trekken. Het zal doorgaan totdat het dat doel volledig heeft bereikt.  

ALLE  ZIEN  HUN  MACHT NU VERDWIJNEN 

HET IS OOK OVER EN UIT VOOR DE NL  DEEPSTATE 

nu komt iedereen in de schijnwerpers te staan:)


 

2-2-2021 DUTCH DIGGER NEWS REPORT

Er is geen Biden-voorzitterschap.
De echte Biden is lang geleden samen met Clinton geëxecuteerd voor zijn misdaden. Nee, die vrouw in het paars was laatst Hillary Clinton niet. 

Je ziet acteurs, sommigen hebben maskers. Daarom noemt Bidan zichzelf steeds de maskerpresident. Dit betekent dat zij de goeden in deze film zijn in het team van vrijheid. Deze hele verkiezing was nep, samen met een neppe inauguratie. Valse uitvoerende bevelen. Nep ovaal kantoor. Het is allemaal onzin. Wakker worden. Insurrection Act is getekend. EO uit 2018 is volledig van kracht.
Dingen zullen binnenkort openbaar worden gemaakt.
Trump wist dit en stond het toe om hen te ontmaskeren en de betrokkenen te arresteren en zal een blockchain-fraudebestendig verkiezingssysteem implementeren dat al in augustus 2020 was gepatenteerd. 

Dit is een totale militaire operatie. Het doel was om deze boeven eerst te arresteren en te verwijderen voordat ze ooit een verkiezing zouden winnen. Bovendien bezat het Vaticaan het corrupte DC-bedrijf en dat is het niet langer meer.  DC zal binnenkort  ook een republiek zijn waarvoor het volgens de grondwet staat zoals oorspronkelijk bedoeld. U krijgt daarbij een geschiedenisles en een goed begrip van de grondwet en dat gaat nu ook wereldwijd gebeuren.

Veel corrupte EU -en  DC-ratten en Hollywood-pedofielen zijn al naar de gevangenis gegaan en / of leidinggevend geweest voor misdaden van hoogverraad, samenzwering.
Veel meer zijn bezig om gerechtigheid te bereiken via militaire tribunalen. Dingen zullen binnenkort openbaar worden gemaakt, geen geheimen meer, geen games meer.
Er zijn veel acteurs in de film, niet alleen de dubbele komiek van Bidan. Wie is wie op dit punt is een beetje een mysterie. Sommigen spelen vanaf het allereerste begin een rol. Anderen sloegen om voor een deal en spelen nu een rol in deze film.

Het beste wat je nu kunt doen, is gewoon wakker worden voor de waarheid Hou je ogen open en gebruik je eigen verstand.  

 

Geen opmerkingen: