2/26/2021

Als drugs dealers duwen ze hun vaccin door ook Omtzigt

 Een virus, zo dodelijk en besmettelijk dat je tests nodig bent om te zien of je het hebt.
Een ziekte zo erg, dat d.m.v. boetedreiging moet worden ingedamd.

En een systeem, zo doorgedraaid, dat met grof politiegeweld, demonstraties en vreedzame protesten worden neergeslagen 'voor de volksgezondheid'.
 

 De Kogel is zo naderhand door de Kerk. Rutte&co werken versneld  het uiterst duistere Agenda2030 af, en dit hele corona -gebeuren is niks anders dan een middel voor dat NWO- doel! Het gaat niet om ziektebestrijding, maar om de machtsgreep die er mee gemoeid is!

 


 Check deze Video maar eens. em. Prof Pierre Capel tijdens de Avondklokzaak.
Deze man heeft 50 jaar ervaring in de medische vaccinatie-business van onderzoeken, samenstellingen, werkingen, et cetera. (heeft zga zijn leven er aan geweid, zo'n hoogleraar  is 100x eerder eerlijker dan een  doorgesnoven schoenen schoolmeester
met een zwáre expert die dit onder ede verklaart!

Want die gedrevenheid waarmee het vaccin word opgedrongen is waanzinnig Als of de straten bezaaid liggen met lijken. Net zo als jehova getuigen aan de deur of drugs dealers op de wallen dringen ze aan .
 

"We moeten ons aan de maatregelen houden anders worden alle pappa's en mamma's en opa's en oma's ziek" - De Mengele Jonge op het jeugdjournaal.  istie gek geworden??

"Uiteindelijk moet iedereen gevaccineerd worden" - De Mengele Jonge tegen verstandelijk beperkten. aha jaja

Ook de  Tests zijn verkapte vaccins (of 'drug delivery'), zie website van viruswaarheid voor meer details.

Als Wybren van Haga een aantal volkomen redelijke vragen aan Hugo de Jonge stelt, gedraagt De Jonge zich ongelooflijk onbeschoft en schreeuwt hij door Van Haga heen voor zijn Plandemie Gates. Alsof een minister een Kamerlid wel even kan vertellen wat hij wel of niet mag vragen. Kamervoorzitter Arib laat het gewoon gebeuren.

Van het wegschreeuwen van legitieme vragen en het demoniseren van mensen met legitieme vragen gaat de vaccinatiebereidheid echt niet omhoog, Hugo. Beantwoord de vragen gewoon. Daar hebben Nederlanders recht op!

Hugo loopt nu op Twitter rotzooi te verspreiden over Forum. Het ziet er naar uit dat de gevestigde orde ernstig begint te vrezen hoe populair FVD aan het worden is.

 HIERONDER  HOOR JE EEN ECHTE KARTEL POLITIEKER
DEJUDAS  CDAer  Pieter Omtzigt 

Tja jammer dan!! man na zo'n mooie betoog na de toeslagenaffaire steun je weer JE eigen ikike en rest kan stikken- portemonnee.

Door Hugo en Pieter sterven er weer tientallen ouderen kort nadat ze gevaccineerd zijn en 

Pieter stelt WEER geen vragen ? dat is wat hij u  belooft deze  Pieter net als bij de Mh17 !!! mondje houden !!!

De Staatspropagandazendereen WTF! liegenden Omzigt  ! Zegt dat de sterfte 2x zo hoog is in landen die niks deden. Dat is niet waar, keihard feit is dan lockdown niet werkt?!!!!

NOU ZEG, iemand als Omtzigt die de schijn van integriteit wekt ,  echter wat HIJ zegt alles is schijnheilig.
 

Hij  speelt zijn nwo-rolletje goed en in de toeslagenaffaire heeft hij iets neergezet maar dat Nederlands vakpersoneel op straat komt te staan omdat productie naar Oost-Europese landen word verplaatst omdat meneer Omtzigt net als de rest van het CDA in de zak van de EU zit hoor je hem niet over. 

BAH!!!!!!!!CDA er Omtzigt is zo'n niet goed- niet slecht politicus die we in deze tijd kunnen missen als kiespijn. 

 

Geen opmerkingen: