2/22/2021

EU- Bejaarden worden met dwang vermoord met mRNA-Covid injecties.

Klokkenluider maakt videobeelden van gedwongen Covid-vaccins in Duitse verpleeghuizen openbaar –

 

We zijn getuige van een eugenetisch programma dat genocide omvat

Hoe toepasselijk is het dat de stroom van klokkenluiders die nu naar buiten komt, aan kracht wint in Duitsland, waar de bevolking waarschijnlijk maar al te bekend is met hun eigen geschiedenis van het eugenetica-programma dat in Duitsland werd uitgevoerd tijdens de Tweede Wereldoorlog  via de Rothschild zionist Adolf Hitler.

De afschuwelijke medische experimenten en genocide die in Duitsland plaatsvonden werden veroordeeld tijdens de Neurenburg processen, en het is heel duidelijk dat deze experimentele mRNA-Covid injecties, wanneer ze aan mensen worden gegeven zonder geïnformeerde toestemming en tegen hun wil, duidelijk in strijd zijn met de principes van geïnformeerde medische toestemming, en de veroordeling van medische experimenten, die in de Code van Neurenburg staan beschreven.

Deze gasten zoals Gates, Schwab, Soros, Merkel, etc. zijn fanatieke zionisten die graag zien, dat er zoveel mogelijk blanken sterven! We zijn echt in gevaar!

 

Eerder deze week publiceerde Frontnieuws een artikel waarin advocate Dr. Reiner Füllmich van de Corona-Commissie schokkende inzichten deelt van een klokkenluider die in een verpleeghuis werkt waar verschillende bewoners tegen hun wil werden geïnjecteerd met de experimentele mRNA-Covid  injecties, en waar velen van hen korte tijd later stierven

Zie:

 Advocaat: “We hebben te maken met doodslag, misschien zelfs moord”

Het betekent dat mensen sterven als gevolg van de vaccins!

Als dit representatief is voor wat er in andere verpleeghuizen gebeurt, en in andere landen, dan hebben we een zeer ernstig probleem.

En dat geldt ook voor de mensen die de vaccins maken, en voor de mensen die de vaccins toedienen.

Het lijkt er meer en meer op dat we te maken hebben met doodslag, en misschien zelfs moord.

Wat we in deze videoclip zien is erger dan wat we ooit hadden verwacht.

 

Geen opmerkingen: