2/03/2021

Ongelofelijke heldhaftige pleidooi van Jeroen Pols vs Staat

 H. de jonge wet:  

gedwongen Fema opsluitcentrum in Groningen

WOENSDAG 3-2-2021 DUTCH DIGGER NEWS

 

VIDEO BINNEN SECONDEN VERWIJDERD DOOR YOUTUBE!!

 HIER DE TEKST

Hugo de jonge wet op de FEMA campswet in groningen.   

Umc groningen is aangewezen als gedwongen opsluitcentrum voor mensen die niet aan quarantaine vrijwillig meewerken. Zie staatscourant.

https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stcrt-2021-4662.html?s=08

Bij de Spaanse griep in 1918 waren de Rockefellers betrokken , en in 1948 hebben zij de WHO opgezet , en ook nu zijn ze weer betrokken bij deze corona griep , de meeste doden die in 1918 zijn gevallen hadden allemaal een zogenaamde vaccinatie gekregen , en dat noemen we genocide , elk jaar vallen er in België 7 doden per dag door griep , en dat nu is het vergelijkbaar met 2020 , maar nu wordt het een pandemie genoemd.

 

Ongelofelijke heldhaftige pleidooi van Jeroen Pols vs Staat:


 IN PLAATS DAARVAN  DEZE  VIDEO ,.  EEN ECHTE WAARHEID
 

KIPPENVEL  !!!Diep respect voor deze held Jeroen!!  tegen een onbeschofte rechtbank (IK HEB ER GEEN WOORDEN VOOR !!!!!!)

Die rechters krijgen hun Neurenberger proces!!

Kort Geding 20 januari 2021 Jeroen Pols c.s. vs Staat

Ik denk de mensen die zogenaamd overleden zijn aan die griep waar hun nabestaande niet bij mochten zijn,
die mensen waren nog niet dood, ze hebben hun organen genomen. En daarom mag er geen autopsie gedaan worden. Ze hadden die organen nodig !!!


----------------------------------------------------------------------------------

 BELANGRIJKE TEKST GEVONDEN OP INTERNET:

De officiële aankondiging van de staat van beleg en een legitieme militaire regering, die van kracht is sinds 00:00 uur op 20 januari 2021. Dit werd uitgevoerd op op vrijdag 29 januari om 18:00 uur EST (23:00 uur GMT).

De officiële aankondiging van de arrestatie van (de gemaskerde ) Biden tezamen met 355 congresleden en 109 senatoren (464 gekozen) op 24 en 25 januari werd gedaan op zondag 31 januari 2021  om 16:35 uur EST (22:35 uur GMT - 23:35 uur Amsterdam/Brussel/Parijs ) .

Deze aankondigingen werden meegedeeld op de data en bovengenoemde uren aan alle Amerikaanse media (televisies, radio's en nationale kranten) en aan alle wereldnieuwsagentschappen.

Zoals verwacht werd door de legitieme militaire regering die Amerika bestuurt, evenals door Trump en Qforce, werd deze officiële informatie 100% gecensureerd door alle officiële wereldmedia.

De Amerikaanse militaire regering wist dit en wilde het zo.
Net als bij de staatsgreep van Biden en zijn partij, laat de legitieme Amerikaanse regering de Amerikaanse media op grote schaal hoogverraad plegen door hen de officiële verklaringen van de legitieme regering over maatregelen van nationale veiligheid en onmiddellijk gevaar voor de Amerikaanse natie te laten censureren.

De illuminatie media van het 4e Reich zijn allemaal in de val gelopen. Nu kan de legitieme militaire regering de (voorlopige) controle over al dergelijke terroristische media overnemen wanneer ze maar wil, zoals bepaald door de wetten en de Amerikaanse grondwet.


De Amerikaanse militaire regering zal aanstaande vrijdag 5 februari 2021 om 18.00 uur EST (23.00 uur GMT of middernacht in Amsterdam/Brussel/Parijs) de controle (met geweld) overnemen van alle officiële media (radio's, televisies, kranten) in de hele Verenigde Staten.

Dit omvat de overname van alle Amerikaanse kanalen op de omroepsatellieten die rechtstreeks uitzenden in Europa. 

Dit betekent ook dat alle Europeanen met een satellietontvangstantenne die Amerikaanse zenders ontvangen niet meer gecensureerd kunnen worden en dus vanaf vrijdagavond 5 februari 2021 de waarheid te weten zullen komen.

Onder andere zal het Amerikaanse leger op al deze Amerikaanse massamedia de onthullingen over de staatsgreep van Biden, zijn arrestatie met gekozen functionarissen op zondag 24 en maandag 25 januari 2021 verplicht laten uitzenden 

Ten slotte, op 12 februari, zal de Amerikaanse militaire regering officieel (bewijs voorgelegd aan alle wereldregeringen en aan de pers internationaal) alle bewijzen van de samenzwering publiceren die door de Franse, de Chinese en andere regeringen werd gepleegd om een ​​valse wereldwijde epidemie te creëren om zo de Amerikaanse regering omver te werpen. 

Dit door zijn economie te ruïneren en door de hele wereldeconomie te vernietigen.
Het is een oorlogsdaad die, onder andere, het legitieme recht van de Amerikaanse regering geeft om de Macron-regering en elke andere terroristische regering omver te werpen.

 

Gisteren  2-2-2021 was  er OOK een gesprek in de 2e Kamer , , 

waarin werd gevraagd aan de Nederlandse regering hoe Nederland zich opstelt tegen de militaire coup; gepleegd omdat er een frauduleuze verkiezing zou zijn geweest. 

De minister die daarover ging veroordeelde de coup van het leger en stond achter de bewezen frauduleuze uitslag..
 

Dit betekent dan toch dat de Nederlandse regering daarmee toegeeft dat ze meewerken aan frauduleuze verkiezingen. 

De Nederlandse regering is WEER  in een val gelopen die nu dichtgeklapt is.

Zeker als je kijkt naar de smartmatic vestiging in Amsterdam, waar gisteren ook een stroomstoring is geweest. Als in Maynar smartmatic is gebruikt, hangt Nederlandse regering ook .. (de betrokkenen dan)

 

 

Geen opmerkingen: