2/01/2021

“The Great Reset” heeft gefaald, nu gaan er koppen rollen

Het gaat niet om "het virus", maar om controle.

De aangerichte  schade in Nederland:

Ongeveer 200.000 mensen hun baan verloren.
60.000 tot 70.000 zaken in de horeca die failliet gaan.

Tienduizenden kleine ondernemers en familiebedrijfjes die kapot gaan.
Op de jaarlijkse meldingen van kindermishandeling kwamen er dit jaar 40.000 meldingen van kindermishandeling er bij. De ggd word overspoeld met tienduizenden meldingen van depressie en zelfmoordneigingen bij jongeren.

Ongekend aantal oplopende gezondheidsschade wegens zuurstoftekort vanwege mondmaskers.

Duizenden ouderen sterven in isolatie en eenzaamheid. Honderdduizenden euro's schade door rellen.  

Het grootste deel van de bevolking leeft niet meer vrij maar in angst. Duizenden kleine kinderen met nachtmerries en oplopende trauma's. 
Buitenproportioneel geweld in de samenleving.
Een enorme toename van huiselijk geweld. Een economische schade van honderden miljarden.  

En dit is nog maar het topje van de ijsberg.

Het  treurige  probleem is dat slechts 30% ? van de Nederlanders weet dat ze liegen - en de overige 70 %?  van de Nederlanders is er helemaal oké mee als die 30% gecensureerd en in elkaar geslagen wordt. 


2 + 2 = 5, een Sprookje over Macht & Indoctrine

“The Great Reset” heeft gefaald, nu gaan er vele koppen rollen – ook in Nederland, En ook de complete Pers en TV (ook wel MSM genoemd) stevig aanpakken voor hun criminele geheul met de NWO- macht.


We gaan het merken aan de beurzen en het imploderen van de banken, die op gekleurd papier draaien. 

 
Met de invoering van de Gouden Standaard is de wereldbevolking gered  want het Centrale FED /EURO Bankensysteem is kapot, onherstelbaar kapot.

Het is alsof je een spannend oorlogsboek leest.
De verschrikkingen van een nep-virus en een nep-pandemie die de lockdowns tot gevolg hebben, komt velen duur te staan.

 Het feit dat Rutte koste wat kost aan de macht moet worden gehouden heeft alles te maken met het feit dat de zogenaamde “Great reset” niet meer op de steun van Putin en Xi Jinping kan rekenen. Het spel van Schwab en consorten – waaronder Rutte, Soros, Maxima Z. en nog wat onbeduidend tuig – is afgelopen voordat het goed en wel is begonnen. 

De vraag is nu hoe we de daders gaan straffen en wie dit land gaat overnemen.

Joe Biden is  zogenaamd  beëdigd als president van een failliete en ter ziele gegane US Inc. Corporation.
Net voor zijn vooraf in Hollywood door Castle Rock Entertainment opgenomen inauguratie werden Washington DC, Capitol Hill en het Witte Huis beveiligd met kilometers prikkeldraadversperringen en 60.000 manschappen van de Nationale Garde,  een grote gevangenis. 

Nu, meer dan een week later, zijn er nog meer dan 30.000 troepen en de prikkeldraadversperringen zijn niet afgebroken. Waarom?

Het antwoord kwam maandagochtend 25 januari 2021  vroeg,
toen van 3 tot 6 uur ’s morgens 80 tot 140 Congresleden gearresteerd leken te worden op Capitol Hill – waarna het Congres leek te zijn verdwenen. Waarom?

House annuleert zaken tijdens eerste volledige Biden-week – Washington Times US Military at the White House Arresting Congress

https://www.bitchute.com/embed/oYzu0wcwa3GE/

 In werkelijkheid heeft een militaire interim-regering Washington DC overgenomen en bestuurt de verenigde Staten. De twee Amerikaanse regeringen: (1) een legitieme militaire interim-regering van de VS, gemachtigd door de grondwet en het ministerie van defensie krachtens militaire code 11.3, en (2) een illegale, frauduleuze, door het buitenland betaalde en zelfs door het buitenland gecontroleerde en buitenlandse bodem (D.C.) gevestigde Biden-regering.

 lees verder:

 

 

 

 

Geen opmerkingen: