3/01/2021

Uw zorgverzeker/ Doktor komt op voor uw schade

Je  hebt de  Vrijheid en je eigen verantwoordelijkheid te nemen over  je eigen leven.

Maar voor degenen die het laten gebeuren die zijn nóg gevaarlijker dan de kwaadwilligen die het veroorzaken"

hahahahah Huisartsen mogen  je niet informeren over de gevaren en bijwerkingen van het vaccin, maar zijn dus wel verantwoordelijk voor de gevolgen.    

De goudeerlijke  Huisarts Rob Elens in het Limburgse Meijel weigert zijn patiënten te vaccineren tegen corona als ze niet een brief ondertekenen die hen wijst op de werking en risico’s van het vaccin AstraZeneca.  

 Huisarts Elens laat desgevraagd weten vierkant achter zijn handelwijze te staan. Hij stelt dat het vaccin zich nog in de experimentele fase bevindt. Volgens hem doen mensen mee met een wetenschappelijk onderzoek. ,,Er zijn nog maar weinig data bekend, en ik wil niet verantwoordelijk zijn als er iets misgaat”, geeft hij als verklaring.

De Inspectie van Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) stelt dat een arts dit niet mag doen.

https://www.ad.nl/binnenland/huisarts-rob-elens-stuurt-patienten-weg-zonder-coronaprik-als-ze-geen-verklaring-willen-tekenen~a8a9ac42/

 

Wij vergeten niet wie de massa moordende vaccin pushende $$$HUGO Mengele GELD STINKT NIET bestuurd en

Neurenberg 2.0 komt eraan
voor ALLE machtsmisbruikers !!

Dr Reiner Fuelmich is bezig met het Neurenberg tribunaal 2.0.
hij spreekt over het Covid 19 SCHANDAAL 

Een Oorlogsaanval op de mensheid.

DE NWO WEF

 

 

 


 Sven Hullemans

Er is sinds het begin van de coronacrisis en de overheidsmaatregelen om deze te bestrijden al een hoop gezegd over de betrouwbaarheid van de statistieken waarop de overheid haar beleid baseert, over de effectiviteit van dat beleid en de belangenverstrengeling die erachter schuil lijkt te gaan.
Van meet af aan werden critici weggezet als halve garen en complotdenkers en stuitte elk verzet tegen de maatregelen op die ene, onverwoestbare verdediging: de volksgezondheid. 

Het is de ultieme legitimering gebleken om de bevolking rechten en vrijheden te ontnemen; een zorgwekkend groot deel van de bevolking lijkt het zelfs toe te juichen.
De democratische rechtsstaat Nederland wordt is door zijn eigen regering afgebroken en in de managementcultuur van de hedendaagse politiek lijken de verantwoordelijken geen enkele rekenschap af te hoeven leggen.
In de bureaucratische wirwar van instituties en wetgeving wordt de verantwoordelijkheid zo vaak doorgeschoven dat zij verweesd raakt - en Den Haag de handen blijft wassen in onschuld. Rekenschap zal echter hoe dan ook afgelegd moeten worden - en de politiek heeft haar zondebokken al lang en breed opgelijnd staan.
 
 Het vertrouwen in het corona-beleid zakt in. 
Volgens onze politici is een vaccin de enige oplossing om het ‘gevaar’ te bestrijden.
In afwachting daarvan worden ons dwang- maatregelen opgelegd die geen wetenschappelijke onderbouwing hebben, en laten ziekte-, en sterftecijfers zien dat deze maatregelen buitenproportioneel zijn. 
 Is de democratie overgenomen door een medische dictatuur? 

 -

Geen opmerkingen: