8/19/2020

ZE WILLEN DE COVID-tests: Ze raken de cribriforme plaat!! They hit the cribriform plate!!

De  Dictators Rutte en De Jonge moet snel afgezet worden door het volk.... 
En hun verdiende straf krijgen voor wat ze Nederland aangedaan hebben....
Hoogverraad onder oorlogsrecht, de enige oplossing dat werkt voor deze satanische psychopaten. 
We moeten de maatschappij dringend beschermen tegen de gevaren van psychopaten.

Wet strafrecht artikel 93, landverraad. kan levenslang worden voor deze lieden.  
Begin met aangifte doen.

Test NL massaal Covid 19 "VALS" 

Het gaat hun ENKEL om de test !!!!

Met een extra lang wattenstaafje, kan men een stofje , via de neus, in de hersenholte planten!Mensen schijnen nu door deze pijnlijke test allerlei klachten te krijgen, onder andere veel hoofdpijn, duizeligheid.

COVID-tests: Wat doen ze eigenlijk?

De cribriforme plaat  In de menselijke anatomie is de cribriforme plaat een botweefsel dat belangrijk is als onderdeel van zowel de schedel als de neus en dat de reukzenuwen doorgeeft die de reukzin bevorderen. 

Het is een zeer delicaat en kwetsbaar deel van het lichaam. 

Waarom bevatten de COVID-tests in hemelsnaam een uitstrijkje (een gewatteerde stok) dat dit delicate botweefsel kan penetreren? 
Zou het kunnen omdat de cribriforme plaat toegang geeft tot de hersenen? 

Jim Stone zinspeelde hier onlangs op in een bericht met de titel The Coronavirus test is niet geloofwaardig en zal waarschijnlijk voor clandestiene toegang tot de hersenen worden gereproduceerd op zijn website:

“Ze beweren dat het virus het zenuwstelsel van een groot percentage van de mensen vernietigt, waardoor blijvende neurologische problemen en hersenbeschadiging ontstaan. 

Maar ik zou willen vragen – is het echt een virus dat zoiets doet, of doen de tests dat? 
Gemakkelijk uit te leggen:    
Veel van de testen (die allemaal de ongelooflijk lange “staaf” gebruiken) nemen hun monsters van de cribriforme plaat af, dat is een millimeter dik botweefsel aan de bovenkant van de neusholte dat geperforeerd is met vele gaten die direct in de hersenholte gaan. 

Deze gaatjes zijn waar uw reukzenuwen doorheen gaan, en het zijn er veel (het botweefsel is vergelijkbaar met een grof scherm). 

Als je iemand wilt saboteren door een clandestien hersenvirus, nanotech of een chip in iemand te planten, dan zou dit de aangewezen plek zijn om dat te doen, want misschien kan een arts een chip ergens uit je huid halen, maar dat is onmogelijk zonder dat zeer dunne botweefsel te beschadigen (het is niet echt een bot, het bestaat uit ongeveer de helft uit zenuwen) en iedereen die probeert om daar iets uit te halen, zou waarschijnlijk zelfmoord plegen. 

Alle chemicaliën, virussen, nanotechnologie of wat dan ook die ze daar willen plaatsen, hebben direct toegang tot de hersenen en je kunt het vergeten om dat eruit te halen, als het eenmaal binnen is, is het binnen. 
Het zou letterlijk rechtstreeks op de hersenen geplaatst worden en er meteen binnen dringen.
    
Mensen klagen dat de tests ondraaglijk pijnlijk zijn en dat de pijn ook nog eens dagenlang duurt. Om welke reden zouden de tests het meest toegankelijke deel van het menselijk lichaam moeten aanraken en zelfs beschadigen?

Zijn het wel testen?
DNA-tests worden gedaan met het afnemen van een simpel wangslijm monster, en het is belachelijk om te denken dat elke virustest – wanneer je het zogenaamd kunt verspreiden door te hoesten, – niet hetzelfde zou zijn. Er is iets mis met deze testen. Geen wonder dat ze dagenlang pijn doen en door wat er op dat uitstrijkje zit, is het waarschijnlijk dat daarom mensen hun reukzin permanent verliezen.

    … ze voerden de “tests” uit door het inbrengen van een 15 cm lange staaf recht omhoog in beide neusgaten totdat het tot ver in de achterkant van de nasale doorgangen reikte.
Daarna gingen de testers over tot het verdraaien van die staven gedurende ongeveer 10-15 seconden in elk neusgat….
Daarna verwijderden ze de staafjes en stopten ze in de reageerbuisjes om ze naar de laboratoria te sturen voor ‘analyse’….
Ik moest eerlijk gezegd even stoppen en nadenken… Waarom zouden ze in godsnaam zo’n lang uitstrijkje helemaal achteraan in de neusgaten moeten inbrengen?
En vervolgens op dat gehemelte achter in de neusgang tegen het zachte weefsel aan te draaien, lijkt me barbaars!
Zou die beweging alleen al schade aan dat gehemelte veroorzaken en mogelijk een veel succesvoller scenario creëren dan wat dit zogenaamde ‘virus’ zou doen?
Alle mensen die ik heb gesproken vertelden me hetzelfde verhaal dat ze ‘hoofdpijn’ hadden en in sommige gevallen een gevoel van misselijkheid en ernstige sinuspijn die daarop volgde…. En dit alles alleen maar om een ‘monster’ van dit vermeende virus’ RNA te krijgen om na te gaan of iemand positief is?


Conclusie

Laat de ongekozen zelfverklaarde autoriteiten maar uitleggen waarom deze idiotie nog wordt volgehouden. De test is bewezen waardeloos en werkt contraproductief. Dus wat is het doel om er mee door te gaan en er nota bene ook nog eens beleid op te maken?

Hier klopt iets verschrikkelijks niet!


 Freedom Articles

-
http://www.deagel.com/country/forecast.aspx

KIJK EN WERKEN VERDER als een lopend vuurtje >>. Want  nogal wiedes als je met een wattenstaafje injectienaald vermomd als wattenstaafje dat regelrecht in de hersens brengt.

Britse neurologen hebben nu gepubliceerd schokkende details in het tijdschrift "Brain," die suggereert SARS-CoV-2 kan ernstige hersenschade veroorzaken - zelfs bij patiënten met milde symptomen of die in herstel. Vaak wordt deze schade zeer laat of helemaal niet gedetecteerd.
-
 (CNN)The novel coronavirus pandemic could lead to a wave of brain damage in infected patients, warned British researchers in a new study released Wednesday.
 -
the guardian ook: https://www.theguardian.com/world/2020/jul/08/warning-of-serious-brain-disorders-in-people-with-mild-covid-symptoms
 -
En deze: https://factcheck.afp.com/health-experts-say-covid-19-swab-tests-are-safe-and-do-not-damage-blood-brain-barrier
citaat: The text overlaid above the illustrations reads: “I was wondering why the PCR test for COVID-19 had to be so far back and it got me thinking…how far does it go? So I did some research and found these two pictures and overlapped them. The suprising evidence was shocking! The blood brain barrier is exactly where the swab test has to be placed.”






Geen opmerkingen: