8/10/2020

Politie, Militairen, word wakker. Dat vraag ik jullie, als ex militair.

Op naar Berlijn op 29 Augustus. Als Duitsland om gaat, gaat Nederland ook.

ZE STUREN ONS OP WEG NAAR EEN NWO DICTATUUR !

Ze veranderen ons allemaal in patiënten en behandelen ons als zodanig. Ze behandelen mensen die niet ziek zijn alsof ze ziek zijn. Dit is een vorm van marteling die in strijd is met de Geneefse Conventies!

Merkels nazi EU bouwt een gecentraliseerde krijgsmacht!!!!!!! 

Mensen, we moeten verenigen STA OP !
Moslim, Christen, zwart, wit, het maakt niet uit... Uiteindelijk staat ons hetzelfde lot te wachten, en geloof me dat willen we niet!

Ook mogen de studenten geen alcohol meer drinken volgens de regering Rutte. Hoe kunnen ze dat zomaar bepalen???
Mensen verenig u, laat je hart en stem horen, met deze inzet komt er verandering. Ontmasker de leugens en de mensen die ze bedacht hebben en wie ze uitvoeren ! Sta op tegen deze duivelse NWO technieken....Die sterke overeenkomsten vertonen met maatregelen voorafgaand aan WO-II, vanaf 1933 in Duitsland. 

Dit is een Oprecht signaal!


Mordechai verliest weleens zijn geduld Over de Persconferentie van 6 augustus 2020

VIRUSWAARHEID:  Had jij ook zo'n moeite om naar de persconferentie te kijken van afgelopen 6 augustus 2020? Ouderen brengen hun laatste dagen in eenzaamheid door, mensen plegen zelfmoord, jongeren moeten zich schuldig voelen, depressies komen meer voor dan ooit en de economie gaat kapot. Ondertussen moet en zal er een vaccin komen, wordt er geëxperimenteerd met mondkapjes en wordt de wet dag op dag overtreden. En onze leiders vinden het de normaalste zaak van de wereld en nemen nergens verantwoordelijkheid voor. 

Maak je klaar voor de grootste demonstraties tot nu toe: 

15 en 23 augustus in Den Haag!

29 AUGUSTUS 2020 IN BERLIJN

 

REACTIES:

Rutte heeft het politieapparaat er niet voor, zegt ie. Wanneer hij een dictatuur zou willen opstarten....  

Nee Rutte nog niet...., want juist dat politieapparaat, word straks onderdeel, van het grote Europese leger. Dat vergeet hij er even, "voor het gemak", er bij te vertellen.... Politie word hier, als ze niet oppassen, net zo goed, ergens in gedouwd en ingeluisd. 

 Politie, Militairen, word wakker. Wees op uw hoede. Dat vraag ik jullie, als ex militair.

 Zaanstad heeft per vandaag een hele lijst aan maatregelen doorgevoerd De tijd is op!!!!!!!!!

 Cojona is slechts een voorwendsel voor de komende economische "reset", die in Davos door een aantal multi-miljardairs besloten is. Het doel van cojona is het ineenstorten van plaatselijke economien en het scheppen van maatschappelijke chaos en wanorde. Problem Reaction Solution. 

Zie ook: Cafe Weltschmerz: Agenda 21; de opmars naar een nieuwe wereldorde. 

 

Cafe Weltschmerz: Agenda 21; de opmars naar een nieuwe wereldorde.

ZE STUREN ONS OP WEG NAAR EEN NWO DICTATUUR !

ALLERHOOGSTE TIJD NU VOOR ARTSEN, DIE OVERLEDENEN ALS CORONA OVERLEDEN GEREGISTREERD HEBBEN OMDAT HET MÓEST VOLGENS PROTOCOL, DOE DIE EEN BOEKJE OPEN . VERTEL DE WAARHEID !! Jullie werden gedwongen omdat die cijfers opgekrikt moesten worden! JULLIE HEBBEN EEN EED GEZWOREN ! GVD!

https://www.youtube.com/watch?v=GHEbNLvQ_MY De Nieuwe Wereld Orde is geen "Conspirations Theorie" dit is door Rutte zelf bevestigd! Zie De Jensen Show https://www.youtube.com/watch?v=oO51XkgBEfE

 

HIER: Een verhaal van Dr Rath hoe Hitler,s vergane rijk meteen al overgaat in EU-Brussel plannen ....https://youtu.be/WuhbyHE8mDg

Geen opmerkingen: