8/19/2020

BOEK: COVID-19: The Great Reset

De twee standup comedians met hun persconferentie  waarbij alleen door journalisten die het vertrouwen hebben van die twee, enkele niet terzake doende vragen mogen stellen! 
De echte, dus onafhankelijke journalist komt niet binnen, want gezien de afstand van 150 cm, is de zaal vol. 
Tegengas geven is ten strengste verboden en wordt het geloof in complot theorieën genoemd. Net als in Noord Korea en Belarus.

Er schijnt sprake te zijn, dat de bejaardentehuizen weer op slot moeten, goed nieuws voor de begrafenisondernemers dus! 


Wanneer gaat de Nederlander nou toch eens de straat op om hier tegen te ageren!


COVID-19 


“Dit boek van de oprichter van het World Economic Forum (de instelling die samenwerkte met de WHO om in maart een pandemie van internationale zorg af te kondigen en achter de oproep zit om lockdowns op te leggen aan de meerderheid van de wereldbevolking) stelt openlijk dat de het virus zelf baart weinig zorgen, en die lockdown-maatregelen zullen voor onbepaalde tijd doorgaan met het doorvoeren van automatisering en digitale technologieën die bedrijven ten goede komen ten koste van de armen en de derde wereld.

De miljardairs verbergen niet dat ze profiteren van de pandemische respons, terwijl miljoenen mensen uitgehongerd worden, van hun levensonderhoud worden beroofd en afgezonderd worden van hun families en gemeenschappen.
De CDC en de VN hebben openlijk verklaard dat veel meer mensen zijn overleden of ziek worden, en dat zullen blijven doen als gevolg van lockdown-maatregelen die zijn getroffen door het virus zelf.
 Niet meewerken en zeggen dat ik geen toestemming geef, zullen dit niet stoppen!

 Het hele systeem dat dit geweld laat voortduren, moet tot de grond toe worden verbrand.
De media, het onderwijs, de politieke, juridische, bank-, handels-, medische en industriële systemen moeten allemaal verdwijnen ”~ Onbekend



Een fragment:

“In een of andere vorm zullen maatregelen voor sociale en fysieke afstanden waarschijnlijk blijven bestaan ​​nadat de pandemie zelf is afgenomen, wat de beslissing van veel bedrijven uit verschillende industrieën rechtvaardigt om de automatisering te versnellen.

Na een tijdje zullen de aanhoudende zorgen over technologische werkloosheid afnemen naarmate samenlevingen de nadruk leggen op de noodzaak om de werkplek zodanig te herstructureren dat nauw menselijk contact tot een minimum wordt beperkt.
Automatiseringstechnologieën zijn inderdaad bijzonder geschikt voor een wereld waarin mensen niet te dicht bij elkaar kunnen komen of bereid zijn hun interacties te verminderen. Onze aanhoudende en mogelijk blijvende angst om geïnfecteerd te worden met een virus (COVID-19 of een ander) zal dus de niet aflatende opmars van automatisering versnellen, met name in de velden die het meest vatbaar zijn voor automatisering.

In 2016 kwamen twee academici van de Universiteit van Oxford tot de conclusie dat tegen 2035 tot 86% van de banen in restaurants, 75% van de banen in de detailhandel en 59% van de banen in de entertainmentsector zouden kunnen zijn geautomatiseerd.

Deze drie industrieën behoren tot de industrieën die het hardst door de pandemie zijn getroffen en waarin automatisering om hygiënische en hygiënische redenen een noodzaak zal zijn die op zijn beurt de overgang naar meer technologie en meer digitaal zal versnellen.

Er is nog een bijkomend fenomeen dat de uitbreiding van automatisering ondersteunt: wanneer “economische afstand nemen” kan volgen op sociale afstand nemen. Naarmate landen naar binnen gaan en internationale bedrijven hun superefficiënte maar zeer kwetsbare toeleveringsketens verkorten, zullen automatisering en robots die meer lokale productie mogelijk maken en tegelijkertijd de kosten laag houden, veel vraag zijn.
Het automatiseringsproces is vele jaren geleden in gang gezet, maar het kritieke probleem heeft opnieuw betrekking op het versnelde tempo van verandering en transitie: de pandemie zal de adoptie van automatisering op de werkplek en de introductie van meer robots in onze persoonlijke sector versnellen. en beroepsleven.


Vanaf het begin van de lockdowns werd het duidelijk dat robots en AI een “natuurlijk” alternatief waren wanneer er geen menselijke arbeid beschikbaar was. Bovendien werden ze waar mogelijk gebruikt om de gezondheidsrisico’s voor menselijke werknemers te verminderen. In een tijd dat fysiek afstand nemen een verplichting werd, werden robots ingezet op plaatsen zo verschillend als magazijnen, supermarkten en ziekenhuizen voor een breed scala aan activiteiten, van schapscanning (een gebied waarin AI enorme uitstapjes heeft gemaakt) tot schoonmaken en natuurlijk robotica. bezorging – een binnenkort belangrijk onderdeel van de toeleveringsketens van de gezondheidszorg dat op zijn beurt zal leiden tot de “contactloze” bezorging van boodschappen en andere benodigdheden.


Zoals voor veel andere technologieën die op het gebied van adoptie aan de verre horizon lagen (zoals telegeneeskunde), haasten bedrijven, consumenten en overheden zich nu om de acceptatiesnelheid te versnellen.”
Dit is uit de conclusie van het boek, pagina 247.

“Het valt niet te ontkennen dat het COVID-19-virus vaker wel dan niet een persoonlijke catastrofe is geweest voor de miljoenen die erdoor zijn getroffen, en voor hun families en gemeenschappen. 

Maar op mondiaal niveau, gezien in termen van het percentage van de wereldbevolking getroffen, is de coronacrisis (tot nu toe) een van de minst dodelijke pandemieën die de wereld de afgelopen 2000 jaar heeft meegemaakt. 

Naar alle waarschijnlijkheid, tenzij de pandemie op een onvoorziene manier evolueert, zijn de gevolgen van COVID-19 in termen van gezondheid en sterfte zullen mild zijn in vergelijking met eerdere pandemieën. Eind juni 2020 heeft COVID-19 minder dan 0,006% van de wereldbevolking gedood. Om dit lage cijfer in context te plaatsen: de Spaanse griep doodde 2,7% van de wereldbevolking en HIV / AIDS 0,6% ”
Lees het boek hier: https://b-ok.cc/dl/5633898/3f501f

Geen opmerkingen: