8/24/2020

Ze openden het lichaam en zagen dat er gestold bloed in de aderen zaten

 Geef dit door aan familie, al uw buren, vrienden, collega's ... enz

5G - DEEL DELEN

Covid-19  is geen virus, zoals ze ons hebben doen geloven. Het is een bacterie die, versterkt door 5G-elektromagnetische straling, ontsteking en hypoxie veroorzaakt. 

U moet nu het volgende doen: 
Neem aspirine 100 mg en apronax of paracetamol .
 Waarom? ... *

Omdat van Covid-19 is aangetoond dat 5G-elektromagnetische straling het bloed verdikt , te stimuleren om een trombose te ontwikkelen. 
Dat kan , omdat het bloed niet verzadigd is met zuurstof. 
Het bloed wordt dikker, de stroom door het hart en de longen vertraagt, de persoon kan meer niet ademen en sterft snel. * 
Ook vit. E helpt als bloedverdunner en colloïdaal zilver tegen een bacteriële infectie

Ook in ons land heeft de WHO ons met deze pandemie voorgelogen. 
 We beseffen dat alle regeringen in de wereld met veel geld zijn omgekocht en nu  worden ze  bedreigd om te voldoen aan de aanbevelingen van de WHO,/NWO . 

Het who gaf bevel om onmiddellijk alle lichamen zonder autopsie te begraven en te markeren ze als zeer besmettelijk. 
Daarvoor zijn er Fema kampen voor het wegwerken van de velen doden, door ziekte Angsten en door de instortende economieën. 


Maar Duitsland heeft de norm overtreden nu de WHO. 
In Duitsland schonden ze het WHO-aanbevelingsprotocol en voerden stiekum een autopsie uit op een lijk dat stierf aan Covid-19 . 
Ze openden het lichaam, de armen, de benen en andere delen van het lichaam en ontdekten dat er gestold bloed in de aderen zat , alle aderen en slagaders waren gevuld met bloedstolsels,
richting alle organen, voornamelijk de hersenen, het hart en de longen, en de patiënt sterft uiteindelijk.

Het Duitse ministerie van Volksgezondheid was zich al bewust van deze diagnose en veranderde onmiddellijk de behandelingsprotocollen voor Covid-19 en begon 100 mg aspirine en apronax voor te schrijven aan zijn geïnfecteerde patiënten ... Met het resultaat: dat de patiënten begonnen te herstellen.
 
Het ministerie van Volksgezondheid heeft op één dag meer dan 14.000 patiënten vrijgelaten en naar huis gestuurd. 

DRINGEND: Deel deze informatie en maak ze onmiddellijk toegankelijk voor het publiek en laten we hopen vele levens te kunnen redden .

 
Goed advies, een mondkapje opzetten als je gedwongen wordt om te laten horen: ' IK DOE DIT ONDER PROTEST' ....

Dit is  een verkapte aanmoediging voor het volk om massaal op te staan.

Bij de opmerkelijke opmerking van Rutte " als jullie het niet willen, dan doen we het toch niet" had ik exact hetzelfde gevoel als Willem Engel. Het leek een "verkapte" oproep tot opstand/demonstreren te zijn!
en 'wij hebben niet de macht' heeft Rutten gezegd. 

Mensen wordt wakker en ga op (ge)rechtvaardige wijze voor je rechten opkomen want die hebben we echt wel, individueel en gezamenlijk ... en wees geduldig met elkaar en met jezelf id strijd... de aanhouder wint...

Ook de uitspraak van Willem Alexander, was niet zomaar een uitspraak voor de bühne: 

"NIET WEGKIJKEN, NIET GOED PRATEN, NIET UITWISSEN, NIET APART ZETTEN NIET NORMAAL MAKEN WAT NIET NORMAAL IS... EN ONZE VRIJE DEMOCRATISCHE RECHTSTAAT KOESTEREN EN VERDEDIGEN, WANT ALLEEN DIE BIED BESCHERMING TEGEN WILLEKEUR EN WAANZIN", 

Het was een verkapte aanmoediging voor het volk om massaal op te staan... 

wees daarvan bewust, en doe daar je voordeel mee!
 


Op het Malieveld werd zondagmiddag opnieuw gedemonstreerd tegen de huidige maatregelen. Onze verslaggever sprak met verschillende critici

Geen opmerkingen: