8/20/2024

The True Role of Elon Musk: A Military Contractor in Disguise?

Julian Assange

16-08-24

De ware rol van Elon Musk: een vermomde militaire contractant?

Hoewel Elon Musk vaak wordt afgeschilderd als een visionaire ondernemer die de leiding heeft in ruimteverkenning en elektrische voertuigen, is zijn rol in deze geheime operatie veel belangrijker. Musks Starlink-project, ogenschijnlijk ontworpen om wereldwijde internetdekking te bieden, is een cruciaal instrument in het arsenaal van het Amerikaanse leger.
Maar Musks betrokkenheid gaat dieper: hij is in feite een militaire contractant die is aangesteld door sleutelfiguren binnen de Trump-regering en zijn bondgenoten White Hats.

Deze samenwerking tussen het leger en de particuliere sector is niet ongekend, maar de omvang en geheimhouding van de huidige operatie zijn ongeëvenaard. Starlinks netwerk van satellieten in een lage baan om de aarde biedt de US Space Force een aanhoudend, realtime overzicht van kartelactiviteiten in heel Mexico.
Deze mogelijkheid is instrumenteel geweest bij het orkestreren van de vangst van opvallende doelen en het verstoren van kartelactiviteiten op elk niveau.

Musks betrokkenheid bij deze operatie is zorgvuldig beheerd om publieke controle te vermijden.
Het verhaal dat aan de wereld wordt gepresenteerd is er een van technologische innovatie en wereldwijde connectiviteit, maar onder deze façade schuilt een krachtig instrument van moderne oorlogsvoering. 
 
Starlink gaat niet alleen over internettoegang, maar ook over bewaking, controle en de mogelijkheid om oorlog te voeren ook vanuit de ruimte.

JulianAssange
https://t.me/JulianAssangeWiki/2055

Geen opmerkingen: