8/24/2024

De Oude Wereld is aan het sterven:

 Donderdag 22 aug. 2024 Harris eist dat generaal Smith haar binnen 30 dagen nucleaire lanceercodes geeft, anders zou ze toestaan dat buitenlandse landen een nucleaire oorlog beginnen: Harris bedreigt de kinderen van onze natie | Real Raw News

Kamala Harris, die aan waanideeën lijdt , denkt dat ze de president van de Verenigde Staten is.


Terwijl de Indiaan-die-zwart-werd-vrouw gisteravond een publiek van psychopaten toesprak bij de DNC, ontving generaal Smith in Camp Pendleton een dreigende e-mail die vermoedelijk was geschreven door Harris of haar vleiende handlangers.

Het bericht, vertelde een bron op het kantoor van de generaal aan Real Raw News, bevatte een onheilspellend ultimatum: geef de nucleaire lanceercodes over aan de nucleaire triade van het land of "zie de kinderen lijden."

De kop van de e-mail liet zien dat de auteur de assistent-staatssecretaris voor wetgevende zaken Naz Durakoğlu was — een van de talloze niet-Amerikanen die de illegitieme president Biden dienden — maar het spraakzame proza, vol met langdradige juridische taal, kwam overeen met de documenten die Harris had geschreven toen ze UC Berkley Law studeerde en tijdens haar periode als de 32e procureur-generaal van Californië. Onze bron zei dat generaal Smith er 97% zeker van is dat Harris de helse brief heeft geschreven.
Daarin verwees ze naar zichzelf in de derde persoon en schreef: "President Kamala Harris beveelt hierbij de ontvangende partij, generaal Eric M. Smith, USMC , om de codes en het apparaat over te dragen die de lancering van het nucleaire arsenaal van de Verenigde Staten regelen, of riskeert hierna gevolgen.
Voormalig president en opstandeling Donald Trump gaf op illegale en criminele wijze de autoriteit over het bovengenoemde aan generaal David H. Berger, USMC, Rtd., die het bovengenoemde na zijn pensionering overdroeg aan generaal Eric M. Smith. Het bovengenoemde is gestolen overheidseigendom en president Harris dringt aan op de teruggave ervan, opdat haar vermogen om te reageren op buitenlandse dreigingen niet wordt vertraagd."

Het ging verder: "Als u niet binnen 30 dagen na deze brief voldoet, zal dat de meest verschrikkelijke gevolgen hebben. Als u denkt dat de kinderen van het land veilig zijn, denk dan nog eens goed na. Geef terug wat van president Harris is. Dit is uw eerste en enige waarschuwing. Geef terug wat van ons is of zie ze lijden."

Zoals gerapporteerd door RRN en andere alternatieve media, riep president Donald J. Trump de Insurrection Act op voordat hij DC in januari 2021 verliet, en vertrouwde hij generaal Berger (en later Smith) onze nucleaire afschrikking toe. In zijn wijsheid vreesde Trump terecht dat als het Biden-regime de kernwapens zou controleren, dit per ongeluk of opzettelijk een nucleaire Armageddon zou uitlokken.

Harris' correspondentie markeert de derde keer (voor zover we weten) dat de Deep State White Hats heeft gesmeekt om de codes in te leveren . Zoals gemeld in maart 2022, smeekte de crimineel Antony Blinken generaal Berger en Trumps Mar-a-Lago commando staf om de lanceercodes . Nadat generaal Berger en Trump het verzoek hadden afgewezen, probeerde Harris op 12 maart 2022 ze terug te krijgen en zei tegen generaal Berger: "Weet je, die codes zijn van ons, niet van jou, en je moet president Biden de codes nu meteen geven, anders. We moeten die codes hebben, dus geef ze ons nu meteen."


Generaal Berger merkte destijds op dat Harris' kakelende stem gestoord klonk.
Die gevallen omvatten echter alleen bedreigingen tegen White Hats, niet de meest waardevolle bezittingen van ons land: onze kinderen. De Deep State, zei onze bron, heeft de inzet verhoogd.

 Trump zal niet terugkeren als de president van het failliete Amerikaanse bedrijf, maar eerder als de president van de nieuwe republiek van de Verenigde Staten! In deze nieuwe Amerikaanse republiek hebben wij, het volk, alle macht.
Er is GEEN FEDERALE INKOMSTENBELASTING!
En Amerika keert terug naar de gouden standaard!

Donald Trump is uw president , de grenzen zijn veilig, de Derde Wereldoorlog is geannuleerd en de economie herstelt.

RFK Jr. is het hoofd van een agentschap met drie letters dat onze overheid opschoont, de gezondheidscrisis aanpakt en de afrekening met Covid uitvoert.
Elon Musk is adviseur van Trump en leidt de Government Efficiency Task Force. Hij helpt de boel op orde te brengen, het moeras droog te leggen en gebruikt zijn expertise op het gebied van productie, energie, transport, ruimtevaart, informatie, etc. om de VS weer groots te maken.

Vivek Ramaswamy vervult een belangrijke rol als diplomaat en waardevolle aanwinst voor de regering-Trump. Hij gebruikt zijn ervaring met corruptie binnen de farmaceutische industrie en de Deep State om Trump te helpen bij zijn vergelding en om de toekomst van de MAGA-beweging voort te zetten.
Generaal Mike Flynn is een topdirecteur van de inlichtingendienst. Hij beschikt over de middelen om op te jagen op leden van de Deep State en te onthullen waar de lichamen begraven liggen.

Vrijdag 23 aug. 2024 
Judy Note:
Er waren aanwijzingen dat de Deep State Cabal binnenkort elektriciteitsnetwerken zou aanvallen en een wereldwijde stroomstoring zou veroorzaken in een poging een beurscrisis te voorkomen.

Een wereldwijde stroomuitval zou de Alliantie zeker aanzetten om groen licht te geven voor een wereldwijd noodalarm, wat op zijn beurt zou leiden tot Tesla Free Energy en een wereldwijde valuta-reset.


Terwijl we geconfronteerd worden met de naderende ineenstorting, is het makkelijk om je overweldigd te voelen door de media en onzekerheid. Maar het is belangrijk om te onthouden dat met alles wat we zien, er een nieuw begin is.

De Oude Wereld, met zijn corrupte financiële systeem en onderdrukkende regeringen, is aan het sterven, maar een nieuwe wereld wordt geboren, aangedreven door kwantumenergie en vrij van de controle van de cabal.

Deze Nieuwe Wereld zal niet zonder uitdagingen zijn , maar ook vol kansen.
De ineenstorting van het oude financiële systeem zal leiden tot de opkomst van nieuwe en innovatieve vormen van geld, zoals Bitcoin en andere cryptovaluta.
De overgang van kernenergie naar kwantumenergie zal nieuwe industrieën en bedrijven creëren, en de opkomst van het kwantumnetwerk zal een revolutie teweegbrengen in de manier waarop we met elkaar communiceren en verbinding maken.
 

Maar voordat deze Nieuwe Wereld kan ontstaan , moeten we eerst de ineenstorting doorstaan.

De Black Swan Event die plaatsvindt zal catastrofaal zijn , maar het is noodzakelijk. Het zal de katalysator zijn die ons bevrijdt van de controle van de cabal en ons in staat stelt een betere, stralendere toekomst op te bouwen.
 

Vrijdag 23 aug. NESARA (VS) National Economic Security and Reform Act en GESARA (Worldwide) Global Economic Security and Reform Act worden achtereenvolgens ingezet.

Alle schulden worden kwijtgescholden.

Iedere bewoner van de planeet krijgt een maandelijkse toelage.

Er wordt één enkele belasting geheven op nieuwe goederen.

Kwijtschelding van alle creditcard-, hypotheek-, studielening- en andere bankschulden als gevolg van illegale bank- en overheidsactiviteiten

Ontbindt de IRS en elimineert alle inkomstenbelastingen

Creëert een vaste omzetbelasting op niet-essentiële ‘alleen nieuwe artikelen’ (voedsel, medicijnen en alle gebruikte artikelen worden niet belast)

Verhoogt de voordelen voor senioren

Brengt het constitutionele recht terug in al onze rechtbanken en juridische zaken – door alle rechters en advocaten opnieuw te trainen in het constitutionele recht

Zorgt voor nieuwe representatieve verkiezingen in overeenstemming met het Grondwettelijk Recht

Houdt toezicht op verkiezingen en voorkomt illegale activiteiten van miljardairs en speciale belangengroepen

Het Federal Reserve System houdt op te bestaan en er begint een nieuw banksysteem dat in overeenstemming is met de grondwet.

Vrijdag 23 aug. 2024 Ja, dit is echt, meneer Pool op Telegram

Ja, dit is echt
Geen energierekeningen, geen belastingen meer, geen kosten meer, hypotheken zijn illegaal.
Je krijgt het allemaal terug.
God werkt op mysterieuze manieren.

Nesara/Gesara.
Overgang naar grootsheid.  Het ging altijd hierover.
Geen armoede, dakloosheid meer, mensen uit derdewereldlanden keren terug naar huis om bestemmingen in de eerste wereld te bouwen.
Mensenregeringen 10% van de omvang.
Genoeg rijkdom voor iedereen
Huizen voor iedereen.
Geen drugs/verslavingen/ziektes/aandoeningen van welke aard dan ook meer.
De 3 Med Beds lossen het allemaal op'.
 
Niet zo slecht toch?
Vrijheid voor IEDEREEN op PLANEET AARDE.
Zoals deze PLANEET hoort te zijn.

"CASTLE ROCK"

Het evenement dat Biden zal treffen.
Iedereen geeft Biden de schuld.
Het leger vernietigt de verkiezingen.
Koning Trump redt de dag.
 
De koning stapt opzij.
De oppositie beschuldigt de positie van de koning.
Een groot evenement vindt plaats.

[FAKE] Wereldwijd oorlogsscenario activeert alle legers wereldwijd.
In het echte leven.

De politie en het rechtssysteem regeren het land.

NESARA/GESARA komt binnen.

Alle rechters, politieagenten en advocaten moeten WERELDWIJD aftreden. De corrupte gearresteerd. De anderen worden opnieuw getraind in het constitutionele recht van 1776.


Terug naar het schaakbord.
Door een wereldoorlogsscenario te activeren,
gaan de koningsmannen (militairen) van pionnen en lopers (onder) de politie naar koningen en koninginnen. (Boven) Ze ruimen vervolgens het andere team op.
Flawless
Planet Earth Liberated.
1776

"Toen Q zei: "Weten Anons wat er op het punt staat te worden losgelaten?"
Dit zijn precies al die hondencommunicaties

Med Bedden:

Med-bedden worden gezien als revolutionaire medische apparaten die zijn ontworpen om snelle genezing en regeneratie te vergemakkelijken.
Deze geavanceerde bedden zouden een combinatie van geavanceerde technologieën gebruiken om een breed scala aan gezondheidsproblemen te behandelen.

Een onderdeel van med beds zou het gebruik van geavanceerde lichttherapie kunnen zijn. Specifieke golflengtes van licht zouden kunnen worden uitgezonden om cellulaire reparatie te stimuleren, weefselregeneratie te bevorderen en de natuurlijke genezingsprocessen van het lichaam te versnellen. Deze op licht gebaseerde therapie zou zich kunnen richten op specifieke gebieden van het lichaam, wat lokale behandeling van verwondingen of ziekten mogelijk maakt.

Bovendien zouden med beds geavanceerde frequentie- en vibratietechnologieën kunnen gebruiken. Door frequenties en vibraties nauwkeurig te manipuleren, zouden de bedden potentieel energiepatronen in het lichaam opnieuw kunnen uitlijnen, wat helpt bij het herstellen van de balans en het bevorderen van de algehele gezondheid.
Bovendien kunnen deze med-bedden geavanceerde scanfuncties bevatten om de toestand van de patiënt nauwkeurig te beoordelen.

Door SUPERIEURE ORGANISCHE INTELLIGENTIE en geavanceerde beeldvormingstechnieken te combineren, kunnen de bedden snel gezondheidsproblemen op een uitgebreid niveau identificeren en analyseren, wat gepersonaliseerde en gerichte behandelingen mogelijk maakt.

Geen opmerkingen: