8/25/2024

De platte aarde is een gesloten gevangenis;

De platte aarde is een gesloten gevangenis, slaven boerderij!!!
Met 4 uitgangen via water en de lucht, de rest zijn ondergrondse verbindingen, naar min 176 andere werelden die naast ons liggen, plat, in hetzelfde water, zee!



De directeurs van de gesloten gevangenis zijn mensachtige reptielen met blauw bloed en een IQ van 1200!!! Het DUIVELS RAS, de ADel, Alfa Draconions!!! ( zijn rechtopstaande draken, met staart en sommige zijn gevleugelde reptielen!!!

Ze hebben blauw bloed omdat er koper inzit, in plaats van ijzer, en hebben een IQ van 1200, artificiële intelligentie is erop gebaseerd!

Ze hebben 2 harten links en rechts. Ze zijn 3 a 4 meter groot. Leven ongeveer 1500 a 2000jaar. Ze kunnen het bewustzijn verplaatsen naar een nieuw lichaam... zijn adrenochrome verslaafd en eten kinderen levend op!!!

Ze hebben gepantserd krokodillen vel, kunnen mensen ruiken van 1km ver! Ze hebben klauwen van 6cm als vingers.

Ze leven 20km onder de grond, hebben jungles en super moderne steden! 4 artificiële zonnen, meren en rivieren.

Ze gebruiken menselijke avatars, mens zonder ziel als kostuum, waar hun bewustzijn word overgeplaatst, terwijl ze slapen... Zo lopen onze koningen rond!!! In een lichaam zonder ziel, bestuurd door een slapend reptiel die 20km onder de grond leeft!!!
Tip, bekijk de film avatar 1!

Om hun technologie te zien, hoe ze hier rondlopen!!!)


VRIJMETSELAARS zijn de bewakers van de gevangenis slaven boerderij!!!

jij bent een productie-slaaf, belasting-slaaf en schulden-slaaf al in 1!!!

Besef je dit niet, ben je genoeg entertaint, en misleiden met alles behalve de waarheid! En je hebt net genoeg geld om een comfort bubbel te creëren naar eigen wensen! Zodat je het draconisch schulden slaven wetten systeem blindelings vertrouwt!

Vrijmetselaars zijn satanische pedofielen die kinderen offeren aan de duivel voor adrenochrome!!!
Vrijmetselaars hebben een bloed contact met de duivel, het DUIVELS RAS, mensachtige reptielen met blauw bloed en een IQ van 1200!! De ADel, Alfa Draconions!!!

Vrijmetselaars zijn een geheime satanische samenleving, de grootste satanische sekte met zwijgplicht en doodstraffen, wereldwijd!

Vrijmetselaars zijn de élite!!! Ze behoren tot het dierenrijk.
Door de gruwelijke orders te volgen van mensachtige reptielen!!! Wij zijn slaven, behoren tot het mensenDOM!!!

Een mens is een hybride tussen een beer en een varken!!! Dus ja, we zijn half varken en half beer!!! Sommige zijn meer varken😅

Gecreëerd door mensachtige reptielen, als gebruiksvoorwerpen om hun ras sneller te laten evolueren!!!! Daarom dat ze nu heel de wereld willen vaccineren... ze willen betere slaven, naar hun denkwijze!

Bewijs?
Wel stempel van echtheid en eigenaar, staat in ons hoofd! Basisbrain = reptielbrain!! Het varken (ook de beer) zijn de enige dieren die een orgaan kan geven aan de mens!

De foetus zijn de eerste 3 maand hetzelfde, zelf mee staart!) Varkens eten alles 😅
En als je mensenvlees bakt, ruikt en smaakt het naar varkensvlees, dat is wat kannibalen zeggen! Eens vragen aan McDonalds klanten🤔 want die eten het restproduct op van adrenochrome!

NASA eist ieder jaar 68 miljard dollar belastinggeld wereldwijd!
Met dat geld sponsoren ze adrenochrome HANDEL
 

Wereldwijd worden er 8 miljoen kinderen per jaar, verkracht gemarteld gefolterd en geofferd voor adrenochrome aan de duivel! 

Voor het vocht in de pijnappelklier, u derde oog, A klasse adrenochrome, en het bloed B klasse adrenochrome!

De rest van de lichaampjes worden verwerkt in slachthuizen over heel de wereld!

Als gehakt, worst en hamburgers. De grootste afnemers zijn de McDonald en fastfoodketens!!! Dus ja, sommige mensen zijn meer varken dan beer!

Hoop dat iedereen wakker word!

Mensen zijn gemaakt om elkaar te helpen en gelukkig te maken.
En niet het onmenselijk draconisch slaven wetten systeem!!! Samen zijn we sterk en in de meerderheid!!! Alleen SAMEN!  De bedoeling is om op 1 golflengte te komen!!! 

( PS;  Volgens mij zijn die
ondergrondse Alfa Draconions inmiddels al dood met al die overstromingen met veel water)

>>>🍀
🍀🍀En deze Video:

A conversation with Anneke Lucas, author and survivor of child sex trafficking and ritual satanic abuse, speaks about her journey to heal the wounds inflicted on her.


 

Geen opmerkingen: