8/28/2024

Militaire tribunalen onthullen bloedige oorlogsspelletjes van de CIA, Benjamin Fulford:

 Benjamin Fulford:

 

Militaire tribunalen moeten de bloedige oorlogsspelletjes van de CIA, de G20-samenzwering en de meedogenloze zoektocht van de Deep State naar wereldheerschappij blootleggen.

Vergeet alles wat je is verteld. De Deep State, deze sluwe cabal, valt voor onze ogen uiteen. G20-collusie? Zeker weten. De elites hebben elke instelling gemanipuleerd - VN, NAVO, CIA - voor hun kwaadaardige agenda. Nu komt het allemaal aan het licht.
Decennia van leugens, van het VN-hoofdkwartier in New York tot het NAVO-commando in Brussel , waren niets meer dan rook en spiegels, die de duistere deals verhulden die de Rothschilds, Rockefellers en mondiale elites aan de macht brachten. Maar het verhaal stort in. China, Rusland en nu ook Afrika verwerpen dit globalistische plan. Er is een machtsverschuiving begonnen. De G20 brokkelt af, waarbij landen hun rol als marionetten van deze elitaire oorlogsstokers opgeven.

Laten we het noemen zoals het is: de CIA runt een wereldwijde maffia vanuit Langley, Virginia. Ze hebben alles georkestreerd - van de staatsgreep in Iran in 1953 tot de Vietnamoorlog - in dienst van hun meesters, niet van het Amerikaanse volk.
Operatie Mockingbird heeft de media gehersenspoeld,
Operatie Gladio heeft chaos gezaaid in Europa, allemaal om de ijzeren greep van de elite te verstevigen. Maar nu zijn ze op de vlucht.

Kijk eens goed naar Afrika .
Dit ooit uitgebuite continent keert het tij, sluit zich aan bij BRICS en verbreekt de banden met de schuldenvallen van het IMF. Deze landen staan ​​fier overeind, niet langer pionnen in het dodelijke schaakspel van de Deep State. De nieuwe allianties van BRICS betekenen een doodsklok voor de globalistische droom van totale controle.
[Inhoud geredigeerd]


Militaire tribunalen komen eraan , en ze zullen de sluier van de donkerste geheimen verscheuren. De wereld ontwaakt. De Deep State raakt in paniek, wetende dat hun tijd bijna voorbij is. De waarheid is hier, en niets kan het stoppen.
Er komen video's die je gezien moet hebben:

Di. 27 aug. 2024 Situatie-update (video) Bombshell Report! Judy Byington: DE TIJD IS OM. Ze hadden hun kans. Nu is het onze kans. Wat er nu gebeurt, zal de wereld shockeren. Herstelde Republiek via een GCR: Update van di. 27 aug. 2024 – amg-news.com – American Media Group

Di. 27 aug. 2024 Situatie-update: Judy Byington: Niet-geredigeerd:
De tijd is om. Wat er nu gebeurt, zal de wereld shockeren. Rode oktober = Val van de elite! Speciaal Intel-rapport 27-08-2024 (video) | Alternatief | Before It's News (beforeitsnews.com)

Di. 27 aug. 2024 Situatie-update: Situatie-update: DEFCON-waarschuwing voor angstaanjagende gebeurtenis, Israël vermoordt nog een Iraanse functionaris, black-outs, Biden/Kamala zwijgen (video) | Alternatief | Before It's News (beforeitsnews.com)

Ma. 26 aug. Situatie-update (video) WTPN SITUATIE-UPDATE 26-08-24 “DEFCON-WAARSCHUWING VOOR SCARE-EVENEMENT” (rumble.com)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Geen opmerkingen: