8/25/2024

NESARA / GESARA tot in detail uitgelegd — DEEL 2 :

 Energiekosten zijn nu ook een belangrijk onderdeel van het kostenmechanisme voor elk product. Energiekosten zullen ook dalen als gevolg van gratis energie en nieuwe technologieën. De toekomst zal ongelooflijk, compleet zijn; onze levens zullen enorm evolueren.

De cabal staat op het punt te mislukken en sommige van de nieuwe – onderdrukte – technologieën die worden vrijgegeven, dateren van 70 jaar of langer geleden. Onderdrukte technologie is ‘Nieuw’ voor ons, maar in werkelijkheid is het heel ‘Oud’. Sommige gaan miljoenen jaren terug.

Bijvoorbeeld; de gezuiverde wateren van Antarctica zullen worden gebruikt om ‘de woestijnen groen te maken’ en ‘het minerale leven te herstellen’ voor alle planten en levende wezens.

De toekomst zal ongelooflijk compleet zijn met kaarten voor ons eigen persoonlijke krediet. De toepassing van ‘replicators’ die alles kunnen produceren. En zeker het allerbelangrijkste, ‘een nieuw bewustzijn’ van de ‘kracht van onze geest’ om onze behoeften te ‘tonen’.
En binnenkort ook ‘echte gezondheidszorg’ om mensen gezond te maken in plaats van ziek, om ledematen of organen te laten groeien, of om onze leeftijd met 30 jaar te verminderen.

Geld en banken zijn instrumenten van de cabal om ons te controleren, met hun op schulden gebaseerde economie die nooit welvaart kan brengen. – Bijgevolg zullen papiergeld en banken uiteindelijk verdwijnen. Munten niet.

Het grootste effect op korte termijn zal zijn dat de RV in de loop van de tijd een grote toename van consumenten zal creëren.

Bedrijven die op verantwoorde wijze dingen produceren die mensen echt nodig hebben, zullen de komende jaren een enorme toename van zaken en winsten zien. |
Dit is welvaartsproducerend.
Omdat een groot aspect van GESARA de eliminatie van de staatsschuld van elk land op aarde is, zullen belastingen worden aangepast om lager te zijn voor burgers en bedrijven. Er zal alleen een vlakke omzetbelasting van ongeveer 14% op nieuwe artikelen worden toegepast.

De piramidestructuur van de wereldwijde elite, waaronder de meeste regeringen en bedrijven, is disfunctioneel geworden.
Het creëerde klassenscheiding en voedde het geloof in schaarste. Een deel van de spirituele evolutie wordt geboren wanneer iemands identiteit niet langer aan materiële zaken is gekoppeld.
 

Wanneer er gratis energie, transport en replicatoren aan iedereen worden verstrekt, worden we gelijk.
Niemand zal tot slaaf worden gemaakt, mensen zullen gewoon doen wat ze willen doen, vrije tijd hebben, tijd om na te denken en creatief te zijn.

Geavanceerde beschavingen vragen zich niet af waar hun volgende maaltijd vandaan gaat komen, hoe ze hun huur gaan betalen, of hoe ze van A naar B gaan. —

 
Bron: https://t.me/Official_MrPool


 

Geen opmerkingen: