8/20/2024

Doorbreek het spel van bedrog - verenig u en verlaat het zinkende staatsschip:

 Controle over de mensheid


door Peter B. Meyer - 19 augustus 2024



Doorbreek het spel van bedrog - verenig u en verlaat het zinkende staatsschip'


De cabal heeft de mensheid in haar macht gekregen door het proces van makkelijk geld versus schaars geld cycli.
Door het eerst makkelijk te maken om geld te lenen en dan, naarmate de hoeveelheid geld in omloop toeneemt, de kraan dicht te draaien, oftewel het moeilijker te maken om geld te lenen.
Wanneer de geldwisselaars tevreden zijn dat er genoeg sukkels de sprong hebben gewaagd, klapt de val dicht.


Opeens is de geldhoeveelheid beperkt.
Leningen worden dan moeilijk of onmogelijk te verkrijgen, met als gevolg dat de hoeveelheid geld in omloop krimpt. Het eindresultaat is dat een percentage van de leners hun leningen niet kan terugbetalen en, omdat ze geen nieuwe leningen kunnen krijgen, failliet gaan en gedwongen worden hun activa voor bijna niets aan kredietverstrekkers te verkopen. Deze truc wordt nog steeds gebruikt om het financiële welzijn van de wereld te saboteren.



Nu is de kans om dit sinistere spel van bedrog te doorbreken.
De grote geest achter dit spel is Satan. Mensen moeten zich verenigen en massaal het zinkende schip van de staat verlaten.

De enorme wereldschuld van ongeveer $ 600 biljoen is opzettelijk gecreëerd.
Als deze schuld tussen mensen zou bestaan, zou deze theoretisch kunnen worden vereffend door elkaars schulden kwijt te schelden. Maar dit is niet het geval, omdat deze schuld niet verschuldigd is tussen mensen - d.w.z. van de ene persoon aan de andere en vice versa - maar aan alle behalve 6 van de 198 centrale banken die eigendom zijn van de Rothschilds, die het geld uit het niets creëerden.
Wettelijk gezien is er geen verplichting om de schuld terug te betalen; de verliezers zijn degenen die het als een bezit hebben gekocht.




De cabal heeft het doelbewust voor elkaar gekregen om mensen onwetend te houden over dit simpele feit, zodat niemand actie onderneemt tegen dit onrecht. Daarmee wordt de kracht van dit geloof alleen maar groter, wat uiteindelijk zal leiden tot de herinvoering van wereldwijde slavernij.


De elite en de media blijven mensen misleiden over de staat van de wereld. Ze worden wijsgemaakt dat alle problemen zijn opgelost, en met hen de dreigende catastrofes.


Met de kennis van ons verleden en de situatie waarin we zijn gemanipuleerd, is de laatste stap om massaal wakker te worden en te vechten voor onze vrijheid.

Vrijheid moet door onszelf van onderaf worden bevochten, niet van bovenaf. Wij moeten allemaal samen onze regeringen en heersers afwijzen.
Zij zijn de ingehuurde marionetten van de Deep State om ons onder controle te houden.




Vergeet niet, we hebben maar één kans om deze criminele heersers te verslaan en dat is nu!
Dit bevrijdingsproces moeten we zelf bevechten, anders heeft vrijheid geen waarde en zal niet lang duren!

https://finalwakeupcall.info/wp-content/uploads/2024/08/waking-up-en-masse.jpg
 
 https://finalwakeupcall.info/wp-content/uploads/2024/08/waking-up-en-masse.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 

Geen opmerkingen: