8/28/2024

EBS, QFS en NESARA-uitrol zijn gereed!

 BREAKING! Leaks op hoog niveau bevestigen dreigende ineenstorting van het huidige financiële systeem: EBS, QFS en NESARA-uitrol zijn gereed!



De scheuren in het oude systeem worden groter en de waarheid komt sneller naar buiten dan ze kunnen dichten. De geruchten over het Quantum Financial System (QFS), het Emergency Broadcast System (EBS) en NESARA zijn oorverdovend gebrul geworden onder degenen die er echt verstand van hebben.

Politici hebben cruciale details gelekt, opzettelijk of onopzettelijk, om de wereld voor te bereiden op wat komen gaat. Dit is een gecoördineerde inspanning van degenen die aan de goede kant van de geschiedenis willen staan als de hamer valt.
Congreslid Jim Jordan werd onlangs betrapt op een privégesprek in een gang op Capitol Hill met afgevaardigde Marjorie Taylor Greene. Het gesprek ging over de "nakende onthulling van het nieuwe financiële systeem", een systeem dat "de corrupte wereld zou verjagen". Dit was geen vaag gesprek over digitale valuta of blockchain, maar een directe verwijzing naar de QFS.

Greene knikte instemmend en voegde eraan toe dat "de EBS elk moment live kan gaan" en dat "mensen voorbereid moeten zijn op de wereldwijde lockdown". Dit was een waarschuwing van de mensen van binnenuit.

Tijdens een besloten MAGA-evenement in Phoenix, Arizona, slechts enkele weken geleden, liet Kari Lake aan een kleine groep loyalisten weten dat “de QFS haar systemen al aan het testen is, en dat we op de rand staan van een totale financiële en politieke reorganisatie.”
Ze vermeldde dat belangrijke financiële spelers en "de deep state bankiers" in het nauw zijn gedreven en de controle over het verhaal verliezen.
Ze wees erop hoe sommigen van hen wanhopig proberen om in het geheim deals te onderhandelen om hun eigen hachje te redden voordat de EBS-activatie het doek trekt over hun duistere praktijken.

En dan is er nog Mike Pompeo, tijdens een recente fondsenwerving in Texas, hintte Pompeo op iets groots aan de horizon. Off the record, tijdens een gesprek met vooraanstaande donoren, zei hij dat "het financiële systeem zoals we dat kennen op zijn laatste benen loopt" en dat "we op weg zijn naar een financiële transparantie die de fundamenten van dit land en daarbuiten zal doen schudden."
Een van de aanwezigen, die anoniem wil blijven, bevestigde later dat Pompeo het had over NESARA en de uitrol van QFS. Hij suggereerde dat een financiële reset decennia van corruptie aan het licht zou brengen.

In Florida is congreslid Matt Gaetz botter. Tijdens een besloten bijeenkomst beweerde Gaetz dat “de dagen van de Federal Reserve en hun geheime manipulaties voorbij zijn.” Hij zei verder dat de QFS “een goddelijk instrument is om evenwicht en integriteit te herstellen” en dat de EBS klaarstaat om “de waarheid aan de massa te verkondigen, en elke vuile deal, elke verborgen transactie bloot te leggen.”

De verklaring van Gaetz veroorzaakte een schokgolf in de zaal. Sommige aanwezigen uitten zelfs hun bezorgdheid over de mogelijke gevolgen, maar hij was onvermurwbaar: "De enigen die bang moeten zijn, zijn de corrupte mensen."
Maar misschien zijn de meest veelzeggende lekken afkomstig van insiders die dichter bij het internationale toneel staan. Tijdens een besloten bijeenkomst in Mar-a-Lago met Trump en belangrijke internationale bondgenoten sprak de Hongaarse premier Viktor Orbán openhartig over de komende “global shift.”

Hij zei dat “verschillende Europese leiders zijn ingelicht” over de uitrol van de QFS en dat “degenen die zich verzetten zichzelf blootgesteld en machteloos zullen vinden.” Orbáns vertrouwen was duidelijk; hij wist dat dit zou gebeuren en weldra.

Maar misschien wel het meest significante lek kwam van generaal Michael Flynn. Tijdens een recent interview met een onafhankelijk mediakanaal in augustus 2024, liet Flynn iets vallen dat niet genegeerd kan worden. "Het leger is voorbereid," zei Flynn. "We hebben het niet alleen over een financiële reset; we hebben het over een complete herstructurering van hoe de wereld functioneert.

Het Emergency Broadcast System zal binnenkort worden geactiveerd om ervoor te zorgen dat elke burger de waarheid weet over wat er achter de schermen gebeurt.” Flynns woorden veroorzaakten schokgolven in de alternatieve mediagemeenschap en bevestigden dat de EBS en QFS niet alleen theorieën zijn, maar realiteit, en dat ze op het punt staan te worden ingezet.


Tijdens een recente rondetafeldiscussie onder leiding van Sidney Powell ging het gesprek over de komende wereldwijde veranderingen. Powell merkte op: "De centrale banken hebben hun run gehad, maar het is voorbij. We stappen over op een nieuw financieel systeem dat elk vuil geheim dat ze hebben geprobeerd te begraven, zal onthullen. Het Emergency Broadcast System is er klaar voor en wanneer het wordt geactiveerd, zal de wereld eindelijk zien waar we voor hebben gevochten."

De door goud gedekte maandelijkse uitbetalingen van $ 5.000 van NESARA: de grootste financiële compensatie in de geschiedenis, die corruptie aan het licht brengt en de Amerikaanse economie herstelt!
Powells verklaring kwam er in feite op neer dat NESARA en de QFS klaar zijn om de corrupte financiële netwerken te ontmantelen die de mensheid al veel te lang tot slaaf hebben gemaakt.

De signalen zijn overal en degenen met ogen om te zien kunnen ze niet negeren. Deze politici praten niet alleen, ze waarschuwen ons. De QFS is onderweg.

De EBS staat op het punt te worden geactiveerd. NESARA staat op het punt te worden geïmplementeerd. Ze laten hints vallen, lekken informatie en bereiden de grond voor op de enorme veranderingen die op het punt staan te gebeuren.
Het is nu tijd om te ontwaken.

Het oude systeem stort in en het nieuwe staat klaar om uit de as te herrijzen.
De waarheid zal niet tot zwijgen worden gebracht en degenen die haar in de weg staan, zullen opzij worden geveegd.
Maak je klaar, want de revolutie is hier.

https://gazetteller.com/breaking-high-level-leaks-confirm-imminent-collapse-of-the-current-financial-system-ebs-qfs-and-nesara-rollout-are-ready/
 

Geen opmerkingen: