8/21/2024

Militairen in opleiding voor de implementatie van het noodomroepsysteem:

 
* Dit zorgt ervoor dat iedereen veilig thuiskomt en getuige kan zijn van het historische moment dat alle waarheden, doofpotaffaires etc. aan het licht brengt via de EBS die op handen is.

* Er moet een test zijn en dan een beoordeling van alle gebeurtenissen en activiteiten. De mogelijke implicaties op nationaal en mondiaal niveau kunnen behoorlijk ingewikkeld zijn, dus dingen moeten in lijn zijn met de protocollen.

Ja, er zijn veel gevolgen als dingen niet met precisie en perfectie worden gedaan. Dit is de oefenronde voor de echte, mensen, om reacties en nauwkeurigheid te zien op wat er gaat gebeuren en wat de mensheid verandert.

* We horen dat het schema nu eindelijk vaststaat, maar nogmaals, ik ben slechts de boodschapper.
Wees voorbereid om aanpassingen te doen als dat nodig is met betrekking tot mogelijke tijdswijzigingen. Slechts een selecte groep kent het moment van exacte en precieze timing van gebeurtenissen.

Om veiligheidsredenen en andere voor de hand liggende redenen moet het goed privé worden gehouden.

* De EBS gaat een 8 uur durende video uitzenden.
Deze wordt 3 keer per dag herhaald gedurende 10 dagen Communication Darkness. Tijdens die 10 dagen Communication Darkness zullen de volgende dingen gebeuren.

* We ontvangen 7 "Trompetten", oftewel EBS-tekstberichten op onze telefoons, die ons waarschuwen om op dit tijdstip naar de tv te kijken.

* Onze telefoons werken alleen voor 112 en we hebben vernomen dat de Signal-app, die militair gecodeerd is, beschikbaar zal zijn.

* Ons internet zal gedurende die tijd niet werken.
Onze ATM's zullen niet werken. Na de 10 dagen van Communication Darkness zullen we verbinding maken met een nieuw quantum internet.

* Mensen worden aangespoord om minstens drie weken aan voedsel en water in te slaan. Wees voorbereid met voedsel, water, toiletpapier, generatoren etc. voor deze grote ontwaking.

* Ons is beloofd dat het nieuwe Star-link Internet Systeem eind deze maand beschikbaar zal zijn.

* Terwijl we spreken zijn de teams die deze belangrijke historische gebeurtenis coördineren de EBS aan het vernieuwen om de grootst mogelijke veiligheid voor alle betrokkenen te garanderen, dus wees geduldig terwijl de zaken worden afgerond.
Ze willen er zeker van zijn dat er geen enkele vorm van inmenging is. Degenen die het plan maken, willen dat niemand in paniek raakt, want het is gewoon de vrijgave van de waarheid.

* Na de EBS en de 10 dagen durende mainstream media blackout en het doorstaan ​​van alle 24/7, (acht uur durende films), gaan we dan terug naar normaal zoals business as usual? Het antwoord is: Na EBS en de 8 uur durende 24/7, films zal alles veranderen.

De, levensondersteuning, verbonden aan de oude en kwaadaardige systemen zal worden ingetrokken. De mensheid en planeet Aarde gaan tegelijkertijd naar het kwantum realiteit bewustzijnssysteem (Vrede en Welvaart
Einde van financiële en menselijke bewustzijnsslavernij.
Oude systemen van Overheid, Onderwijs, Financiën, Gezondheid, Handel en Commercie etc., zullen allemaal worden ontmanteld en vervangen.

* We krijgen een nieuwe munteenheid, de USN US NOTE, gedekt door goud.

* Het is nu tijd om zoveel mogelijk mensen te waarschuwen die willen luisteren. Wees niet te trots.
Waarschuw degenen van wie je houdt, ook al denken ze dat je gek bent. Je doel voor anderen is om echt te helpen de schok van wat er gaat komen te absorberen.

Word lid en deel mijn kanaal onmiddellijk:
https://t.me/BenjaminFulfordJ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: