8/28/2024

· DE CABAL HEEFT NU ALLEEN PAPIER:)

TRUMP HEEFT DE QFS OFFICIEEL AANGEKONDIGD EN ER AAN TOEGEVOEGD DAT ALLE BANKEN ZICH AANPASSEN AAN HET QUANTUM FINANCIËLE SYSTEEM.



· Fiatgeld verdwijnt en nu hebben we USN (Notes) en USTN (Treasury Notes), gedekt door goud dat 1:1 zal worden geruild, of 1 Amerikaanse dollar voor 1 Treasury Note. Gedekt door goud.

· DE CABAL HEEFT NU ALLEEN PAPIER.



· Argentinië heeft zich aangesloten bij de BRICS.

· De QFS is een kwantumbewustzijn.



· Trump wacht op bevestiging van Reno dat de USTN actief is.


· We moeten waakzaam blijven, want slechte acteurs zullen proberen ons te vernietigen.

· Ze hebben het financiële systeem honderden jaren gecontroleerd en nu verliezen ze alles. Zoals elke maffia worden ze erg gevaarlijk.

· We moeten waakzaam blijven en kracht in onszelf zoeken.
We hebben onze God nodig. We zullen de komende 3 weken veel chaos zien.
Veel verwoesting.
 

We hebben morele vezel en een verbinding met de Schepper nodig. We zullen in deze tijd geleid worden. We hebben goddelijke interventie nodig. De enige zekerheid is dat God zal winnen!
Maak je geen zorgen! Blijf uit de problemen en ga indien nodig op je knieën. God heeft de controle!

V. ZAT. 24 AUG. 2024,  OKTOBER EN DE VAL VAN DE ELITE:

· Nieuwe encryptietechnologie, geïmplementeerd in augustus 2024, zorgt voor veilige communicatie via militaire netwerken. Militaire eenheden bereiden zich onvermoeibaar voor, zetten niet alleen de technische infrastructuur op, maar creëren ook de explosieve inhoud die de misdaden van de elites zal onthullen.

· Deze uitzendingen bevatten gevoelig materiaal met een hoge veiligheidsmachtiging: video's die zo veroordelend zijn dat ze zijn weggestopt in de hoogste regionen van de macht.
Zodra ze zijn uitgezonden, zal de waarheid onmiskenbaar zijn en zal de wereldbevolking getuige zijn van het ontrafelen van de systematische manipulatie en controle van de elites.

· De laatste fase van de satelliettests nadert zijn voltooiing.

Onlangs gelanceerde satellieten onder het mom van commerciële projecten zijn uitgerust met technologie die ver buiten de kennis van burgers ligt. Dit omzeilt de conventionele internetcensuur en levert het EBS-bericht rechtstreeks af op elk digitaal scherm, zonder tegenspraak.

· Mobiele omroepeenheden, vermomd als militaire transporten, worden wereldwijd gepositioneerd om dekking te garanderen, zelfs in geïsoleerde regio's. Niemand zal aan de onthulling ontsnappen.

· De omvang van deze operatie is ongekend.

Militaire zendingen worden snel ingezet in wereldwijde havens, gecodeerde communicatie suggereert coördinatie die vergelijkbaar is met oorlogslogistiek. Maar deze oorlog is anders: het is niet tussen naties; het is tussen de mensen en de schaduwkrachten die hen in slavernij hebben gehouden.

· In de schaduw blijven de meesterbreinen achter deze wereldwijde inspanning onbekend voor iedereen behalve de binnenste kringen. Hun identiteiten worden beschermd, maar hun missie is duidelijk: de wereldwijde elitemachtsstructuur ontmantelen en een nieuw tijdperk voor de mensheid inluiden.

· Naarmate de activeringsdatum dichterbij komt, worden belangrijke medewerkers verplaatst naar onbekende locaties om de operatie te beveiligen tegen mogelijke vergelding.
Deze personen vormen de laatste verdedigingslinie om ervoor te zorgen dat de EBS-activering zonder mankeren doorgaat.


· Oktober markeert de val van de wereldwijde elite.

Wat volgt, is de dageraad van een nieuwe wereld, een wereld waarin de schaduwen niet lang meer op zich laten wachten.

 Word lid en deel het kanaal: https://t.me/+dxhCUFcNmmQ5Njhk

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: