8/20/2024

Het financiële systeem stort in onder het gewicht van zijn eigen verraad:

 Black Swan Event: Een financiële apocalyps met beurs- en bitcoin-instorting, stroomstoring en door EBS veroorzaakte kwantumenergierevolutie

De wereld staat op de rand van een ongekende gebeurtenis, een Black Swan die zo krachtig is dat het de basis van de wereldwijde financiën zal vernietigen.

De beurs staat op het punt van een catastrofale ineenstorting, waarbij Bitcoin, cryptocurrency en zelfs ons elektriciteitsnet in de afgrond worden gesleurd.
 

Het financiële systeem, zoals we dat kennen, stort in onder het gewicht van zijn eigen verraad. Het meedogenloze geld drukken van de Federal Reserve, de roekeloze overheidsuitgaven en de ongebreidelde hebzucht van Wall Street hebben een zeepbel gecreëerd die zo enorm is dat de onvermijdelijke barst ervan de financiële crisis van 2008 eruit zal laten zien als een kleine blip.
Maar deze keer is er een wending - een wending die een totale ineenstorting kan veroorzaken, niet alleen van het financiële systeem, maar van de wereld zoals we die kennen.

De Black Swan-gebeurtenis:

Een Black Swan-gebeurtenis is een onvoorspelbare gebeurtenis die als een verrassing komt en een groot effect heeft. In de financiële wereld verwijst het meestal naar een beurscrash of economische ineenstorting die niemand zag aankomen.

Maar wat als de volgende Black Swan niet alleen een beursgebeurtenis is? Wat als het iets veel groters is?

Maar deze keer zal de Black Swan niet alleen de aandelenmarkt treffen; het zal het hele financiële LUCHT systeem, inclusief cryptovaluta, in een maalstroom van chaos slepen.

Bitcoin en andere cryptovaluta, ooit aangekondigd als de toekomst van geld, zullen niet worden gespaard.
Een waardeverlies dat de dotcom-crisis tot kinderspel zal maken.

Om het geheel aan te vullen voor begrip.

Het laat zien wat de Deepstate van plan is te doen met hun Great Reset.

Beide  partijen (
zij en wij) hebben een ineenstorting nodig, beide partijen hebben het afzetten van regeringen nodig, beide partijen hebben een toestand van tijdelijke stilstand nodig.

Dankzij de Witte Hoeden kunnen de Zwarte Hoeden dit allemaal laten zien en zichzelf onthullen, tot een bepaald punt waarop de Witte Hoeden de volledige controle overnemen.

 Waarom zou je je handen vuil maken als je tegenstander alles doet?
Het gez
egde ‘Verstoor de vijand nooit wanneer hij zichzelf vernietigt’ is geen toeval. Dit is precies het plan erachter. 

 

 

Geen opmerkingen: