8/30/2024

Benjamin FuIford: ''Hoe ziek zijn deze Deep State-ratten!

 "Het grootste oorlogsverhaal aller tijden", World Awakening



"Het containerschip Evergiven, dat in maart 2021 vast kwam te zitten in het Suezkanaal, was een grote overwinning voor Allianz.

De machtige alliantie heeft onderweg veel dingen tegengehouden, waaronder: massavernietigingswapens (kernwapens en biologische wapens), adrenochroom, geaborteerd foetaal weefsel van baby's voor gebruik in vaccins en levende baby's in scheepscontainers.

Alle containers op het schip werden doorzocht door de speciale troepen van de Alliantie. Het Evergreen-schip, vast in het Suezkanaal, zit daar vast om veel dingen te ontdekken, waaronder kinderhandel.
Meer dan 1.245 kinderen werden gered in containers op dit schip. Ongeveer 1.200 kinderen werden ook dood aangetroffen in de containers. Dit is het wereldwijde Illuminati-mensenhandelsysteem.

De browser van het schip was lid van de Alliantie en "gaten" in de software van Microsoft zorgden ervoor dat ruimtetroepen de software van het schip konden hacken, de controle konden overnemen en aan de grond konden lopen. Hij vervoerde ook massavernietigingswapens.
Veel andere schepen die werden geblokkeerd, vervoerden wapens om een ​​oorlog in het Midden-Oosten te beginnen. De Israëlische Mossad moest de wapens aan de moslims overhandigen.

Het plan is om alles op het nieuws te onthullen.

De diepe staat verliest 400 miljoen per uur aan stilstaande schepen, heb je daar ooit van gehoord? Daarmee, en 10 dagen Truth on TV, zal iedereen, zodra EBS live gaat, op de hoogte zijn van kinderhandel en misdaden tegen de menselijkheid, kwaadaardig en echt.

Speciale troepen van de Alliantie werden ingezet om aanklachten van de Deep State op te sporen en te voorkomen, aangezien de Clintons mede-eigenaren waren van de Evergreen-rederijen.

Van april tot september 2021 staan ​​Myanmar en Afghanistan nu onder controle van de Alliantie, ze hebben daar het hele "papaverveld" platgebrand, wat de belangrijkste bron was van meer dan alleen illegale drugshandel. Gene Decode onthulde ook dat 50% van alle Big Pharma-medicijnen opium en petroleumderivaten bevatten in hun tabletten. Hoe ziek zijn deze Deep State-ratten.

Afghanistan is momenteel het eerste land ter wereld dat vrij is van de Deep State.

De reden dat de Verenigde Staten Afghanistan moesten verlaten, was om te voldoen aan de NESARA/GESARA-wetten, die de aanwezigheid van buitenlandse troepen op het grondgebied van een ander land verbieden. Vergeet niet dat de vredesovereenkomst voor iedereen geldt. "

Ik ben terug op X.  https://x.com/benfulfordnow

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: