8/04/2024

LET OP!

 Vogelgrieptest tijdens vakantievluchten|


Het is waarschijnlijk een test om te zien hoeveel mensen zich eraan houden. Zoals een Milgram-test. Je laat een autoriteitsfiguur beweren dat ze een illegale medische ingreep moeten ondergaan. Als mensen gehoorzamen dan weten ze hoe ver ze de volgende keer kunnen gaan.

Ze gebruiken de autoriteitsfiguur van het CDC in plaats van de witte jassen van Milgram.

Het is ook zeer waarschijnlijk dat de swabs geïnfecteerd zijn, omdat ze een primaire interventie nodig hebben die infecteert om verdere interventies te rechtvaardigen.

Het is bekend dat de swab fout-positieven genereert, zie https://howbad.info/createapandemic.pdf.

Dus als ze 1 miljoen uitstrijkjes maken, hebben ze 300.000 gevallen van vogelgriep die vals positief zijn. Dit zal dan gebruikt worden om de bevolking brutaal te onderdrukken en dwangmedicatie te geven.

Het is het beste om niet mee te werken aan hun stomme spel en in plaats daarvan gewoon nee te zeggen. Laat je wettelijke recht gelden.
Demonstranten moeten zich hiertegen verzetten op de luchthavens. En anderen vertellen dat ze zich er ook niet aan moeten houden.

Het is merkwaardig dat ze beginnen met de luchthavens.
Als er geen virus is, betekent inperking dat je binnen wordt gehouden.
Dit is hun eerste stap in het sluiten van de grenzen.

Ze nemen geen monsters van immigranten maar van iedereen die genoeg geld heeft om een vliegtuig te gebruiken.

Dit toont aan dat het virus niet echt is en dat het doel moet zijn om een medische ingreep toe te passen om een andere reden.

Geen opmerkingen: