8/01/2024

Fulford Report onthult een ingewikkeld web van geheime operaties:

 Woe. 31 juli 2024 Fulford Report onthult een ingewikkeld web van geheime operaties:



De rol van de CIA:  De CIA was betrokken bij de omverwerping van meer dan 70 landen wereldwijd en oefende achter de schermen haar invloed uit.|

Een ongekende staatsgreep: De Verenigde Staten zijn verwikkeld in een openlijke staatsgreep, terwijl de DNC en Deep State plannen maken om de militaire macht van Trump over te nemen, wat een machtsstrijd ontketent.

Onrust binnen de CCP: Xi Jinping neemt drastische maatregelen door CCP-functionarissen te arresteren, generaals te ontslaan en het leger te zuiveren, allemaal ter voorbereiding op de val van de Chinese Communistische Partij.

Duitse lek: Militaire plannen voor de Derde Wereldoorlog lekken uit in Duitsland, wat leidt tot onderzoeken en paniek binnen de eigen militaire instanties.

Trumps comeback: EU-landen bereiden ‘stille kabinetten’ voor om zich aan te passen aan Trumps aanstaande terugkeer, wat een seismische verschuiving in de wereldpolitiek inluidt.

Waarschuwing van Klaus Schwabs= DOOD) tweede man:
Yuval Noah Harari stuurt een alarmerende boodschap naar Davos, waarin hij beweert dat Trumps herverkiezing een vernietigende slag zal toebrengen aan de wereldorde.

The Great Awakening: Wereldwijd maken meer dan 2 miljard mensen deel uit van de Great Awakening, een grootschalige militaire alliantie die zich ten doel stelt het globalistische Deep State Cabal-systeem te ontmantelen.

Strange Connections
: Een verbijsterend toeval doet zich voor als de coördinaten van een incident in een winkelcentrum in Miami overeenkomen met die van Antarctica wanneer ze ondersteboven worden gedraaid. Mysteries worden groter.

Jamie Dimon's Betrayal : Jamie Dimon keert zich abrupt tegen de DNC, verdedigt MAGA en daagt de NAVO uit. De onverwachte verschuiving roept vragen op over wat er gebeurde tijdens de bijeenkomst van de Davos-groep.

Een belofte van Trump: Trump verklaart dat hij geen centrale bank digitale valuta (CBDC) zal creëren, maar er wordt steeds meer gespeculeerd dat de plannen eind 2025 zouden kunnen veranderen, waarbij de USSF en Elon Musk betrokken zijn.

Onthulling van Vivek Ramaswamy: Vivek Ramaswamy's vermeende schaduwcampagne voor Trump komt aan het licht, wat mogelijk kan leiden tot zijn betrokkenheid bij de regering van Trump.

DeSantis steunt Trump:


Zoals voorspeld steunt DeSantis Trump en sluit hij zich aan bij de militaire inlichtingendienst en het Devolution Plan.

Globalisten ontmaskerd: De wereldwijde onthulling van globalistische agenda's belemmert hun pogingen om de macht terug te winnen, nu de Grote Ontwakingsoperaties aan kracht winnen.

Nikki's lot:
Trumps invloed is groot nu Nikki voor een uitdagende strijd staat. Ondertussen circuleren er geruchten over Michelle Obama's potentiële presidentiële kandidatuur, waarbij de Rock haar kandidatuur mogelijk steunt.

Rogan en Trump: Tegen de verwachting in steunt Joe Rogan Trump en er worden voorbereidingen getroffen om Trump te laten optreden in Rogans podcast. Eerdere, tegenstrijdige uitspraken waren slechts strategische manoeuvres.

Lekkende onthullingen in 2024 : bereid je voor op een stortvloed aan echte onthullingen, die schokkende onthullingen onthullen en paniek veroorzaken binnen de diepgewortelde, duistere operaties van DARPA, de CIA en het militair-industriële regime van Bush en Obama.
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen die zich op dit gebied voordoen en die het lot van onze wereld bepalen.

Geen opmerkingen: