8/03/2024

EBS Alert! Staat van beleg afgekondigd in honderden Amerikaanse steden:

 EBS Alert! Staat van beleg afgekondigd in honderden Amerikaanse steden, 10-daagse stroomuitval gaande – GESARA NESARA en QFS staan ​​op het punt de grootste vermogensoverdracht in de geschiedenis teweeg te brengen!

De staat van beleg is afgekondigd in honderden Amerikaanse steden, wat het begin markeert van een transformatieve periode in de geschiedenis.
Terwijl we ons schrap zetten voor een stroomuitval van 10 dagen, is het duidelijk dat dit niet zomaar een simpele stroomstoring is; het is een strategische zet die is ontworpen om een ​​scenario te ensceneren dat lijkt op de Derde Wereldoorlog.


Deze berekende gebeurtenis zal alarmen activeren in alle nationale militaire commandocentra, waarmee de weg wordt vrijgemaakt voor de volgende fase van wereldwijde transformatie.

Dit schouwspel is nodig om de invoering van de Gesara Militaire Wet, de oprichting van geheime militaire rechtbanken, gedwongen bekentenissen en executies te rechtvaardigen – allemaal onderdeel van een groots plan om een ​​nieuw tijdperk van transparantie en rechtvaardigheid in te luiden.

Terugblik:

Precies om 10 uur 's ochtends op 11 september 2001 zou NESARA worden afgekondigd, met de belofte om ons financiële systeem te revolutioneren en welvaartsfondsen te leveren aan miljoenen.
De tragische gebeurtenissen van die dag, georkestreerd door Bush, dienden echter als een monumentale afleiding.

Lees verder : https://gazetteller.com/ebs-alert-martial-law-declared-in-hundreds-of-us-cities-10-day-blackout-underway-gesara-nesara-and-qfs-set-to-trigger-the-biggest-wealth-transfer-in-history/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: