8/01/2024

De Great Awakening-reis zal intenser zijn en turbulenter worden:

 Oude financiële systemen failliet. Congres, Witte Huis, IRS, Federal Reserve zijn gesloten — US Corporation is failliet.
Goudgedekte valuta, digitale activa, QFS, Nesara Gesara groeit!
QFS Nesara Gesara is gemanifesteerd.

De Global/Galactic Alliance werkt nog steeds aan het verwijderen van de greep van de DS cabal op de mensheid — momenteel verwijderen ze de satanische spreuk op de wereldwijde massa.

De Great Awakening-reis zal intenser zijn en turbulenter worden.
Aarde & mensheid zijn in aanbouw terwijl de zaken nog open zijn. 

De DS zijn in volledige paniekmodus, wanhopig & gewond & vallen wilde aanvallen aan.

Israël heeft zojuist een dichtbevolkt gebied in Beiroet, Libanon gebombardeerd! Hezbollah heeft al vergeldingsmaatregelen beloofd. Ik verwacht dat dit soort escalatie wereldwijd zal INTENSIFICEREN naarmate de verkiezingen in november dichterbij komen in een poging Amerika in de broeiende Derde Wereldoorlog te betrekken.

…White Hats op Telegram: GEEN ENKELE Amerikaan mag meer een oorlog in het Midden-Oosten voeren. GEEN OORLOG MEER!!!

Woe. 31 juli 2024: Zoals bij alle belangrijke geopolitieke gebeurtenissen in deze fase van de Stille Oorlog, onthoud: het vrijmaken van de inlichtingendiensten van de VS/NAVO/CCP in Zuid-Amerika en Afrika is een belangrijk onderdeel van het bredere wereldwijde doel van irreguliere oorlogsvoering.
 

Di. 30 juli 2024: GRAFISCH WAARSCHUWINGSVIDEO: Vrouwelijke boksers gedwongen om te vechten tegen biologische mannen op de Olympische Spelen – Een oproep tot eenheid tegen het gevaarlijke besluit van het IOC!


Woe. 31 juli 2024: NIEUWE VIDEO VAN DE MOORD OP TRUMP VERNIETIGT HET VERHAAL VAN DE GEHEIME DIENST: Schutter Thomas Crooks is DUIDELIJK te zien op het dak, enkele minuten voor de schietpartij. De Secret Service heeft geoordeeld dat sluipschutters hem NIET over de daklijn heen konden zien. Dit is bewezen ONWAAR!

Woe. 31 juli 2024 Weer een moordpoging op Trump gepland: Een klokkenluider van de Secret Service heeft een huiveringwekkende waarschuwing afgegeven in een e-mail, waarin hij onthulde dat het agentschap zich moet schrap zetten voor een nieuwe moordpoging op Donald Trump vóór de verkiezingen in november.
De klokkenluider verklaarde ook dat hij niet het zwijgen zal worden opgelegd totdat "vijf leidinggevenden op hoog niveau (één omlaag) zijn ontslagen of uit hun huidige posities zijn verwijderd." Hij sloot af met een vernietigende verklaring, waarin hij beweerde dat de Secret Service al jaren faalt en dat het hoogste leiderschap dringende veiligheidsproblemen consequent heeft genegeerd. Hij bekende dat hij zich nu diep schaamt om een ​​Secret Service-agent te zijn.

Woe. 31 juli 2024 Iowa: Infrastructuur in verval? |
Goederentrein ontspoort in Iowa, VS — NY Post Ongeveer 36 wagons ontspoorden, waardoor er een puinhoop in het kielzog van de trein achterbleef. Volgens ambtenaren van Union Pacific Railroad is de oorzaak van het incident nog niet bekend. Er wordt momenteel gewerkt aan de schoonmaak.

Di. 30 juli 2024 Casper Wyoming: Honderden dodelijke cobraslangen werden losgelaten toen een vrachtwagen met de lading crashte en kantelde. Het publiek werd gevraagd in hun huizen te blijven.

We are watching a MOVIE like Phil has told us!

Geen opmerkingen: