1/22/2021

Wie waren er fout tussen 1933-1945? en 2020-2032?

Wanneer wordt het leger ingezet om het Binnenhof schoon te vegen en een militaire interim-regering te installeren?

 

Tot  verbazing van de betreffende topambtenaren, roept Plug ze aan bij hun naam en functie en laat zien hoe de meesten van hen al vele generaties rondlopen op het Binnenhof. Wie echt wil weten hoe de wereld van het Binnenhof in elkaar zit, kijkt de reportages van Huig Plug,

 

BLUE TIGER  - MET EEN GEWELDIGE OPNAME: 

 Gerard Roes (vriend van Demmink) valt Huig Plug lastig.

 Gerard Roes, 'fixer' van Joris Demmink en deksel van vele doofpotten, fietst langs Huig Plug en valt naar hem uit.  

De avondklok komt uit een wet uit 1996, die onder gezag van Joris Demmink en Gerard Roes tot stand is gekomen.  

Het gaat om de zogeheten 'Wet buitengewone bevoegdheden burgerlijk gezag', die in werking is getreden op 3 april 1996, maar niet is ‘geactiveerd’.
Volgens bronnen wordt er eerder gekeken naar welke delen van die wet bruikbaar zouden zijn om een avondklok te kunnen instellen. Van het activeren van de gehele wet zou geen sprake zijn.
,,Wel kunnen delen nuttig blijken om onderbouwing te vinden voor maatregelen.” Wie echt wil weten hoe de wereld van het Binnenhof in elkaar zit, kijkt de reportages van Huig Plug.

Gerard Roes was ook nog eens secretaris/notulist, bij de verhoren van onder meer de Minervanen Demmink en Opstelten.
Het ging over de drugstransporten die door de NL staat werden georganiseerd. Zo houden vriendjes voor het leven elkaar de hand boven het hoofd. Als er problemen zijn, verhoor je toch gewoon elkaar?

 


 

 MET EEN GEWELDIGE TEKST MET UITLEG GEVONDEN ONDER DE VIDEO

⚠️ Wie waren er fout tussen 1933-1945? ... en wie nu tussen 2020-2032? .

01. De mainstream media (MSM) waaronder kranten, radio, nieuws- en televisie zenders, sites en magazines, kunnen zogenaamd "nooit" fout zijn. Vanaf dag één keken ze niet kritisch naar de regering wat betreft de interpretatie & correctheid van de C0VlD19-cijfers/statistieken terwijl dat wel hun taak is. 


Draconische lockdowns en de toxische experimentele mRNA vaccines die 100% in overtreding zijn van de
#NeurenbergCode zie: https://nl.wikipedia.org/wiki/Code_van_Neurenberg verdrag ondertekend door Nederland.  


 ⚠️ Er werd door "Event-201" in 2019 van Bill Gates aanbevolen om vanuit een gezamenlijk "Samen", de mainstream media maar "1 Visie" te laten verspreiden. En was en er is nog steeds GEEN ruimte voor het toelaten van een ècht ander kritisch geluid.

02. Regeringen kunnen zogenaamd "nooit" fout zijn, als zij klakkeloos de WHO (Wereldgezondheidsraad c.q. World Health Organization) volgen. 

03. Rechters kunnen zogenaamd "nooit" fout zijn, als ze blind vertrouwen hebben in de WHO, die alle regeringen met hun marionet- politici aansturen. .

04. De "World Health Organization" (WHO) opgericht door eugenicist Rockefeller, kan zogenaamd "nooit" fout zijn, waar aantoonbaar China & Bill Gates letterlijk de dienst uitmaken... Beiden met een totalitaire, (deels) ontransparant, ondemocratische & corrupte stijl (#Technocracy). De diepgewortelde verwevenheid tussen Big Pharma en de WHO... Deze overduidelijke tunnelvisie gecreëerd door belangenverstrengelingen is zo ernstig groot, dat de massamedia standaard er NIET over willen hebben. Waarom niet? ... "The Elephant in The Room".

05. "Fact-checkers" sites (gefinancierd door o.a. Gates & Soros), die gebruikt worden door o.a. Twitter, YouTube en Facebook, kunnen zogenaamd "nooit" fout zijn, als ze iedereen die kritiek hebben op de WHO laten censureren, inclusief duizenden artsen, virologen, medische specialisten etc. wereldwijd.

Massa Media zwijgt hierover! ... Sterker nog ze (MSM) gebruiken corrupte "Fact Checkers" sites als basis om iedereen die kritiek hebben op de WHO de mond te snoeren of belachelijk te maken  .

06. Goedgelovigen, die blindelings autoriteiten na- papegaaien en de extreem doorgeslagen angstzaaiers van de massamedia klakkeloos aannemen met alle gevolgen van dien kunnen zogenaamd "nooit" fout zijn.

07. De PCR-test (die Mark Rutte "te ingewikkeld" vindt om dat aan de bevolking uit te leggen) deugt aantoonbaar niet en door de uitvinder ervan werd zeer helder afgeraden om "virale infectie (waaronder Sars, Cov2, C0VlD19 etc.) besmettingen mee aan te tonen". Daar zijn ze namelijk NIET voor uitgevonden!... Langzaam krijgen rechters dat nu ook door en hebben al tegenstanders van het gebruik ervan in het gelijk gesteld!  

08. De (indirecte) STRAKS vaccinatieplicht, gekoppeld aan het "vaccinatie-ID-paspoort", dat weer verbonden is met snel oprukkende "Big Brother Mass A.I. Surveillance System".

Hoeveel kwaliteitsdocumentaires zijn er al, die WAARSCHUWEN over de gevaren van het "Social Credit System" die nu al massaal wordt in China toegepast, gekoppeld aan diverse A.I. camera's overal te zien zijn. Politie surveillance drones worden wereldwijd steeds meer en vaker ingezet, om nieuwe ongrondwettelijke en draconische regels/wetten te "handhaven".  

 Ook wordt er totaal voorbij gegaan aan wat precies🤔 "informed consent" betekend in de Nuremberg Code of Ethics, mede ondertekend door Nederland en verankerd in de EU-Wetgeving. Geef me één link van de massa media die "informed consent" in relatie tot experimentele vaccinaties goed uitlegt. Die is er namelijk niet. Waarom niet? ... Onze regering weigert de ernstige neven-effecten van de lockdown te zien. Denk je dat het anders zou zijn met Toxische Experimentele mRNA Vaccines?

 09. Niet-gevaccineerden gaan behandelen, zeer vergelijkbaar met de Duitsers dat deden met het weren (!) van joden in winkels en vooral het steeds meer ontnemen van andere vrijheden voor hun (1933-1939), nog voordat de oorlog begonnen was, kan zogenaamd "nooit" fout zijn.  Als niet-gevaccineerde zogenaamd een "gevaar" zou zijn voor gevaccineerde mensen betekent dat 🤔 Het Vaccin 1 grote zwendel is!

Altijd dat gezeur om groepsimmuniteit. Waarom is dat een heilig moeten?
Als iedereen die dat wil gevaccineerd is, zijn die toch beschermd? Dan ben je toch klaar? De weigeraars kiezen zelf voor het risico. Net als rokers, drinkers, automobilisten, skiërs etc. en daar zijn ook geen wetten tegen.

 10. De politie die "noodwetten/spoedwetten" handhaven, aantoonbaar ongrondwettelijk zijn en diverse grondrechten overtreden, zie: Universele Rechten van De Mens (VN) & Neurenberg Code en onze Grondwet... is zogenaamd "nooit" fout ... De vliegers "Wir haben es nicht gewußt" & "Befehl ist Befehl" gaan niet op beste Agenten & BOA's!

 

 

 

Geen opmerkingen: