1/27/2021

Baudet confronteert Rutte met “Build Back Better” The Great Reset

De geschiedenis herhaald zichzelf keer op keer.
Als het proef konijn is nu Europa (EU) gebruikt en geschiedenis heeft al vaak genoeg bewezen dat dit geen succes is. Ook nu zal dit niet gaan lukken.
Enge mannetjes, controlfreaks , die de hele wereld naar hun hand willen zetten.

Personen met een "groter dan god" syndroom die denken dat ze de thermostaat van deze aardkloot wel even af kunnen regelen.
Adolf Hitler-Rothschild 
<> WO2 was de vorige Great Reset, WO2 is de huidige Great Reset <>Timmermans , Links en Rutte Merkel  EN WEER dezelfde Communisten, socialisten, bankiers, media, Hollywood, Britten en empire, etc. 

 

 u weet wel de,, naziroots van de EU ,,

of  nu de nazi  Klaus Schwab die de gehele wereld met z'n hersenspinsels de nek om wil draaien. 
Alles wat ze verzinnen is er op gebaseerd om uw vrijheid / welzijn finaal te beperken en totale controle over van alles en nog wat en
alle macht voor zichzelf.  een pure form van slavernij, of feodale horigheid als je iets positiever wil zijn.
Als je geen bezittingen hebt dan ben je voor alles afhankelijk van je meester in dit geval de overheid. En die meester kan ten allen tijde besluiten  je jouw deel van het 'gemeenschappelijke bezit'9 het lopen naar buiten te ontzeggen als je teveel buiten de lijntjes kleurt.
Een totalitaire hel. Het volk  zal, desnoods met geweld, gedwongen worden   zich te bekeren tot een hersenloos slaaf .

De puppetmasters in Den Haag zijn de verantwoordelijken als je die filmpjes van The World Economic Forum van 'The Great Reset' ziet,  hebben ze het constant over het afschaffen van privé bezit. Daar zijn ze aardig mee op weg met het slopen van het MKB via die lockdowns  Junta-leider Marcos Ruttos vond het een goed idee om heel Nederland huisarrest te geven met een avondklok in 010 stelt de pliesie voor om uitgerekend Duitschers in te zetten tegen het NL reltuig  en je zomaar laten vaccineren tegen COVID-19 is in bepaalde mate ook een onderdeel van de Great Reset : 


 Dus Thierry Baudet confronteert Mark Rutte met “Build Back Better”

“Wat zullen we nou krijgen?!”

Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet neemt niet langer een blad voor de mond. En gelijk heeft hij. Want dat hier iets geks gaande is met al dat “build back better” gezever is duidelijk. Zoals Baudet verwoordt: “Wat krijgen we nou?!”

 

Thierry Baudet heeft een bijzonder opmerkelijke video van Mark Rutte die kalmpjes in het hotseklotsen Engels uitlegt dat de coronapandemie voor hem eerst en vooral een “unique opportunity” is om “de veranderingen door te voeren die nodig zijn om een klimaatbestendige wereld te bouwen. Om de [globale bedoelt hij!] welvaart te laten groeien en de volksgezondheid te verbeteren. Maar ook om beter terug te bouwen.” Of, zoals de Engelse slogan gaat die door bijna álle regeringsleiders gebruikt wordt opeens: to Build Back Better en the great reset

Twee uitspraken die kort gezegd neerkomen op het idee dat corona niet alleen een pandemie is, maar een kans om wereldwijd een permanent progressief COMMUNISTISCH BELEID door te drukken, onder anderen op het gebied van klimaatverandering en de verzorgingsstaat.

waar de grondlegger van het World Economic Forum Klaus Schwab voor pleit in zijn boek dat luistert naar de titel:  COVID-19: The Great Reset. Dit is wat Build Back Better is.

Het doel is om de coronacrisis te gebruiken om de maatschappij en de economie in de hele wereld opnieuw in te richten. Alles moet anders; het moet allemaal hoegenaamd ‘klimaatvriendelijk.’ Dat is wat ‘The Great Reset’ feitelijk is (hoewel er ook nog veel meer bij komt kijken), en dat is waar de NOS vanochtend dan ook letterlijk voor pleitte.

Dit is geen “samenzweringstheorie” van een paar gekken; dit is waar deze mensen keihard voor strijden… en wat een significant doel lijkt te zijn van veel regeringen, aangezien veel beleidsmaatregelen anders totaal niet logisch zijn. En ja hoor, wat horen we het Journaal hierover zeggen? “Tientallen staatshoofden en regeringsleiders doen mee aan de online klimaattop.”

- It's a big club, and you ain't in it. pic.twitter.com/qcnYMlr7o7

- Roosh (@rooshv) January 20, 2021

Ah, zal dit er iets mee te maken hebben waarom KLM opeens kapot wordt gemaakt door de regering? Want welke industrie wordt werkelijk gehaat door de klimaatgekkies? jUIST, de luchtvaart.
Omdat die zogenaamd zo extreem “vervuilend” is. Daarom zijn er zelfs klimaatextremisten die roepen dat vakantievliegreizen eigenlijk maar helemaal verboden zouden moeten worden.  TERWIJL ze zelf wel rond de wereld vliegen/

https://twitter.com/MinPres: The climate crisis is becoming increasingly visible, with major social and economic implications for hundreds of millions of people.
We need to adapt to the effects we’re already feeling. Not only is this necessary, it lays the foundation for sustainable economic recovery.THE GREAT RESET!

KUTBEELD

 

 Ze willen een soort EU maar dan op wereldniveau. De aluminiumhoek komt dan gelijk met de New World Order (NWO) aan zetten en ze hebben een punt. Maar vervuilen dat punt met vaccinaties, 5G, lizardpeople en weet ik wat.

 


Hier wat citaten uit het boek van Schwab, Covid-19: The Great Reset.  

— Jekyll Island Club (@jekyll_club) January 21, 2021

 

 

 Het voorstel werd gepresenteerd in juni 2020 door prins Charles van Wales en WEF-directeur Klaus Schwab onder de titel The Great Reset, and Transforming Our World and Building Back Better.

 -----------------------------

MAAR: WWG1WGA en Gesara hebben mijn voorkeur

THE CALM BEFORE THE STORM  :)


 

Geen opmerkingen: