1/30/2021

De overheid die bewust uw bedrijfsbankroet hanteert

WILLENS EN WETENS!!! DRIJVEN ZE  LACHEND  ONZE  ONDERNEMERS  BERGAF DE GROND IN ! RICHTING plan 2030


EN KIJK EENS WAT WAT VOOR EEN PLEZIER HIJ HEEFT, HIJ KICKT EROP, Want er is voorlopig nog geen vliegverbod, wel een ‘advies’. 

 Het Het  kabinet wil dat zo , want sluiten zou  te ‘disproportioneel’ zijn  en zo kunnen we beelden verwachten van overvolle gates.

Waarom krijgen grootwinkelbedrijven en hotelketens geen steun? |

Daarom eikel!!! .. HIER >>>THE GREAT RESET VAN KLAUS SCHWAB 

Is er dan niemand in de kamer
die de waarheid aandurft als dat slappe theater gelul ,,Dit is een kwestie van niet willen"  van Haga ?? Zo gaat dat snel dat straks alleen nog maar amazon  en google  die overeind blijven  

ONZE ONDERNEMERS HEBBEN DIE TIJD NIET MEER ! Het is een
misdaad tegen de menselijkheid. 

Met een vinger opstekende fake- peiling door Ipsos.

Opdoeken die hele handel in Den Haag, met hun 6uild 6ack 6etter achterbakse theater spel voor stemmetjes voor de Bühne !!  

         In een column bij Vrij Nederland stelt journalist Thijs Broer dat er nog maar één conclusie mogelijk is na het veelbesproken, keiharde rapport over de toeslagenaffaire: “Het kabinet moet collectief aftreden om het vertrouwen in de rechtsstaat te herstellen,” vindt hij. 

Telegraaf-columniste Marianne Zwagerman neemt echter een veel onverbiddelijkere stelling in. De columniste en media-expert heeft geen goed woord meer voor Rutte over en zegt er het volgende over:

Niet. Rutte is hoe dan ook niet meer geloofwaardig. Daarom is aftreden niet genoeg. Rutte moet strafrechtelijk vervolgd worden en veroordeeld worden tot een verbod om ooit nog een functie te hebben in openbaar bestuur https://t.co/kF08sdVspt pic.twitter.com/jZzMzjDa6y

— Marianne Zwagerman (@mariannezw) December 21, 2020

De mensen zijn  toch niet achterlijk!  Decentraliseren! TERUG NAAR DE BURGER 


 

Geen opmerkingen: