1/21/2021

Antifa, de vrienden van de Demokraten, zijn met “verbinden” begonnen.

 Hun eerste daad..... het slopen van hoofdkantoor van de Democratiesche Partij.... Veel succes Biden!

Mooi om nu te weten toch dat de blanke gewone man nog veel verder gebukt zal gaan door nog meer  schaamte, white guilt, racisme en veel vaker op de knieën zal worden gedwongen door de diverse Knokploegen van #team-Jo-66"White guilt" wordt actief uitgedragen als onbetwistbaar feit, maar het tegenovergestelde "White Supremacism" moet bestreden worden als "hate crime". Een sluitende verklaring ontbreekt helaas. Je doet er verstandig aan om Fam Biden zo ver mogelijk van je kinderen af te houden! hij heeft dat zelf heel goed door. maar die drang onderdrukken is wat lastig. dat je dat doet terwijl de familie erbij staat.. camera erop geeft al aan dat je je zelf totaal niet in de hand hebt. aan de andere kant die ouders die stonden er ook allemaal bij de lachen en te joelen. wisten zich geen houding te geven. maar rationeel gezien? wat doet zo'n man te kussen aan je kind

 verder zal Joe Biden gaat persoonlijk zijn democratie over de wereld verspreiden:
"Het werkt echt heel goed, je kan bijvoorbeeld mensen per post laten stemmen. Dat werkt in Amerika ook heel goed. Je hebt dan gegarandeerd een hoge opkomst en je kan al weken van te voren beginnen met tellen."

Kamala Harris werd beëdigd als eerste vrouwelijke vicepresident en Joe Biden legde de eed af op een grote letter bijbel. Hij sprak over hoe er een einde moest komen aan de verdeeldheid.   

 Wikipedia er even op na geslagen.
"Harris"
die mevrouw met een schuimbekkende speech,
 identificeert zichzelf als Afro- en Indiaas-Amerikaans." Dus die kan twee kanten uit, maar net wat haar uitkomt. Zo ook met Obama, die is net zo blank als dat hij zwart is maar de tijd rijp zag om op de "first African-American president" bandwagon te springen.
Dan heeft Biden ook bijvoorbeeld nog een Lewis Hamilton die bij elke gelegenheid zijn zwarte vader op laat draven terwijl we zijn blanke moeder nooit mogen zien. Die past niet zo lekker in zijn narratief natuurlijk.

 

 

 

Geen opmerkingen: