1/20/2021

17 januari 2021 Museumplein Amsterdam NEDERLAND is wetteloos

De demonstranten zijn rustig  De agressie komt van de EU- politie.

 
 DE NAZIROOTS VAN DE EU  

De documentatie in de video spreekt voor zich en de huidige ontwikkelingen in de wereld laten het overige zien wat men zou moeten zien als bewijs.

NEDERLAND HEEFT GEEN GRONDWET
DE NEDERLANDER OP HUN EIGEN GEBOORTE GROND BESTAAN NIET VOLGENS DE NAZI WET . 

Geen grondwettelijke toetsing door rechters

 In Nederland toetst de rechter wetten en verdragen niet aan de Grondwet; dat is hem verboden in artikel 120 van de Grondwet, dat luidt: "De rechter treedt niet in de beoordeling van de grondwettigheid van wetten en verdragen". want dan valt het hele nep eu- toneel wat ze ons voorspelen in elkaar !

BLA BLA BLA BLA BLA BLA 


BLA BLA BLA BLA waar hebben jullie het over ??? D66, PvdA en Groen Links. Adressen vind je hier

Mark Rutte: "Feyenoord supporters. Hou je bek!" - CSTV

EU- Stroomstootwapens tegen de mondige burger 

Minister Ferd Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) is er voorstander van om politieagenten uit te rusten met stroomstootwapens.Verschillende eenheden van de politie in Zwolle, Amersfoort en Noord-Nederland experimenteren al sinds 2017 met het gebruik van stroomstootwapens. De korpschef van de Nationale Politie vindt het hoog tijd voor een taser in de standaarduitrusting van politieagenten "Het is een goede zaak dat dit eu- nazi wapen erbij komt!!

WAAR ZIJN DE EU- NAZI POLITICI?
WAAROM STAAN ZE  NIET NAAST HUN ONWETENDE  KIEZERS OP HET MUSEUMPLEIN
?

Op 17 januari jl. kwamen duizenden Nederlanders naar het Museumplein in Amsterdam om op eigen titel hun ongenoegen te uiten over het verbod van de gemeente Amsterdam eerder deze week. Live streamen was zo goed als onmogelijk.

Diverse mensen raken behoorlijk gewond waaronder veel ouderen
Totaal aantal gewonden: meer dan 10 (schatting)
Totaal aantal arrestaties: 143
Totaal aantal gewonde agenten: 2 volgens het LINKSE nrc, een handje vol volgens het LINKSE Parrool. Geen van de agenten hoefden naar het ziekenhuis.  

 De korte momenten dat het wel lukte zijn terug te vinden op: Vlak voor twee uur startte ik de 1e live stream van die dag….er zouden er nog velen volgen. 

Veel straatreporters ervaarden problemen met het live verslag doen van de situatie op het plein. Vaak bleef een verbinding 1 á 2 minuten tot stand tot het weer verbroken werd. Tussendoor zijn er ook de nodige beelden met de camera gemaakt.


  Daarvan heeft ReVrouwLutie een samenvatting gemaakt. Gemeente, politie en msm proberen achteraf de escalatie te plaatsen in de hoek van de voetbalsupporters. 

Het nodige beeldmateriaal vanuit de vrije pers en de demonstranten zelf laat een heel ander beeld zien, waar opnieuw de romeo’s van de politie (under cover agenten gekleed als demonstranten) de hoofdrol in spelen.



Politie grijpt keihard in bij demonstratie in Amsterdam

 
DEEL JE VISIE #2 bij protest op Museumplein, Amsterdam

Geen opmerkingen: