1/24/2021

De start van de grootse 50 jarige operatie is glorieus

 De nabije toekomst is glorieus

Het wordt voor een wakker medemens steeds duidelijker dat we opnieuw gaan beginnen met het leren van onze geschiedenis. In de afgelopen decennia zo we zo ongelofelijk belazerd over wat er plaats heeft gevonden dat het bijna adembenemend is. 

Dit verhaal richt zich op een deel van de Amerikaanse geschiedenis; spoedig zal duidelijk worden dat van onze Nederlandse geschiedenis ook niet veel klopt.

Ga mee naar het jaar 1865. President Abraham Lincoln wordt vermoord tijdens zijn presidentschap. Lincoln wordt beschouwd als een van de grootste Amerikaanse presidenten en het is zo goed als zeker dat hij vermoord is door de destijds al actieve global cabal. Het land is in diepe schulden door de burgeroorlog en het is president Ulysses S. Grant die als de 18e president van de Verenigde Staten in 1871 een overeenkomst tekent met de Engelse monarchie, het Vaticaan en banken. Hij gaat een lening en overeenkomst aan om de VS uit de schulden te halen die ontstaan zijn door de burgeroorlog (American Civil War) van 1861 – 1865.

Ulysses Simpson Grant, de 18e president van de Verenigde Staten van 1869 tot 1877.

In ruil daarvoor wordt de republiek in stilte een corporatie en gaat verder als The US Service Corporation Inc. en valt vanaf dat moment onder de admiralty law (zeerecht) in plaats van de constitutional law (staatsrecht). Het eigendom van de US is overgedragen en de stukken liggen in Engeland. Interessant detail is dat Washington DC nu in handen is van de Britse kroon. "D.C." staat voor "District of Columbia", het federale district dat sinds die tijd hetzelfde grondgebied bestrijkt en sindsdien ook niet veranderd is.


Door de overdracht aan de global cabal in 1871 zijn de Amerikanen schuldslaven geworden. De IRS, de federale belastingdienst van de Verenigde Staten, doet zijn intrede en belastingen worden de norm, geboortecertificaten worden ingevoerd, in 1913 wordt de Federal Reserve Act (FED) aangenomen door het congres. Tegenstanders van die oprichting sterven bij een tragische ramp in 1912; het zinken van Titanic die naar verluidt op een ijsberg gevaren was. Ongeveer 1500 mensen vinden de dood.

De FED heeft de naam een bank van de overheid te zijn maar is een feite een particuliere onderneming in handen van… de cabal. De Rockefellers pompen miljoenen dollars in universiteiten en bepalen wat onderwezen wordt. De medische industrie is in opkomst en is tevens in handen van deze familie. In 1915 begint de eerste wereldoorlog en de oorzaak is een Duitse onderzeeboot die een schip voor de Ierse kust torpedeert, de Lusitania; 1.152 mensen komen om waarvan 102 Amerikaanse burgers.

John F. Kennedy Voormalig President van de Verenigde Staten

In 1941 raakt Amerika actief betrokken bij de tweede wereldoorlog door de aanval op Pearl Harbour. In 1963 vindt de moord plaats op president John F. Kennedy en snel hierna is er een introductie van een nieuw monetair systeem. Vanaf dit jaar wordt een kring van 200 generaals actief die zien wat er in werkelijkheid gaande is en beginnen plannen te maken hoe ze een dreigend gevaar kunnen stoppen. Kennedy is vermoord in opdracht van George Bush Sr.


In 1971 laat Richard Nixon de koppeling los van de dollar met goud. Vanaf dat moment kunnen banken ongelimiteerd papier drukken en de wereld maakt kennis met de betekenis van inflatie. Dankzij en met behulp van Henri Kissinger komt China als nieuwe wereldmacht naar voren. In 1981 is er een aanslag op Ronald Reagan. In totaal zijn er 5 aanslagen op hem geweest en ook achter deze aanslagen zit George Bush Sr. In 2001 komen drieduizend mensen om bij het drama dat bekend wordt als 9/11. Door het instorten van de twin towers wordt tevens voorkomen dat de wereld bekend raakt met een nieuw financieel systeem dat op die dag wereldkundig gemaakt zou worden; Nesara/Gesara.

Donald John Trump de 45e president van de Verenigde Staten.

In 2015 wordt de zakenman-vechter-Christen-patriot Ronald J. Trump benaderd door de 200 generaals. Natuurlijk is de samenstelling gewijzigd in de loop van de afgelopen 50 jaar maar het zijn nog steeds 200 generaals. Trump is de man die gaat voor de verkiezingen van 2016. De mensen die lang hebben gewerkt aan een plan om de wereld te bevrijden van de cabal starten aan de laatste fase van dit plan. Die groep mensen groeit in de loop van de jaren uit tot 8000 strijders en patriots.


Op kerstavond 2016 worden 13 Venetiaanse families opgepakt en uitgeschakeld in de kelders onder hun paleizen. Ze worden de black nobilty genoemd en het zijn deze mensen die de duivelse krachten zijn achter vrijwel alle ellende op de wereld. Venetië ligt geheel in zee. Onthoudt dit, de betekenis hiervan zal duidelijk worden voor de hele wereld. Het heeft alles te maken met de admiralty law, het recht van de zee. Merk ook op dat de woorden Venetië en Phoenicië een sterke gelijkenis hebben.

Het oppakken van de black nobilty is de start van de grootse operatie waaraan 50 jaar gewerkt is en die nu, januari / februari en op 4 MAART 2021  zijn climax meemaakt.  

Jo Biden is op 20 januari 2021 de 46ste neppresident van de VS geworden.
In Washington DC gaf hij zijn speech, een zwak verhaal, dat vooraf al opgenomen was. 

Hij is de president geworden van een papieren continent en luchtkasteel omdat Amerika onder leiding van Trump terug gegaan is naar het constitutionele recht. voor de vrijheid voor de burger onder het zeerecht vandaan .
De toestand dus die gold tijdens de 18de president van de republiek van de VS.

Op dit moment heeft de VS geen president en dat is de reden dat het leger nu de taak heeft om het land te besturen tijdens deze president-loze periode.  

Die nieuwe president wordt Donald J. Trump en hij zal de 19de president van de VS worden en ingehuldigd worden op 4 maart dit jaar 2021 .

Tussen nu en 4 maart heeft het leger, onder leiding van generaal Flynn, volmachten om die acties uit te voeren die in het belang zijn van de burgers van de VS. 

Dat is het publiek uitschakelen van de global cabal, de leugenmedia, big tech, de banksters, de corrupte politici en veel meer.
De verwachting is dat de komende weken 200.000 mensen opgepakt en uitgeschakeld worden en dit zal niet altijd even geruisloos plaats vinden.

Het advies is om niet in de weg te lopen, blijf thuis, en loop niet ’s avonds op straat en blijf binnen. Over een paar weken is de corona-onzin voorbij en vertrokken evenals een groot deel van onze politici.

Hou nog even vol en bid dat zij, die vechten voor onze bevrijding geholpen en beschermd worden. De zon van het door God bedoelde nieuwe normaal breekt door de duistere astrale lagen die eeuwenlang moeder aarde en de mensheid omhuld hebben. Hou dus  vol en blijf vertrouwen houden.
Trust the Plan!

De nabije toekomst is glorieus.

De president heeft ons geruisloos naar een Gesara/Nesara situatie gebracht. Op 2 november (voor de verkiezing) is dit plan uitgevoerd. De militairen ruimen de swamp op. Trump trekt zich terug en militairen nemen het werk over. Het wordt geen ‘Basement Biden’ en generaal Flynn heeft de regie over de Martial Law de komende tijd. We verlaten de dode US Corporation, (BV USA, vergelijkbaar met de BV Nederland) en gaan terug naar de constitutie van 1776. We zijn jarenlang in een duivelse situatie geweest en ondergeschikt aan de Britten en het Vaticaan. Alle wereldleiders zullen worden verwijderd, Potus is een genius en een 5-dimensionale schaakspeler. Alle clowns zullen van het wereldtoneel verdwijnen en we zijn getuige van de grootste show die ooit op aarde is opgevoerd.


Wij hebben deze tijd uitgezocht om hier aanwezig te zijn en we zijn bevoorrecht om hier bij te zijn en de overgang mee te maken van de satanische wetten naar de wetten van God. God heeft satan de mogelijkheid gegeven en zijn tijd zit erop. Dit is altijd het plan geweest en Trump is de man die uitvoering geeft aan dit plan. Er zijn vele pogingen geweest om hem te vermoorden en zelfs ook op Flotus (First Lady of the USA) Melania. Zij zet zich in voor het redden van de kinderen die slachtoffer zijn geworden van de satanisten. ‘This is the greatest show on earth en The best is yet to come’. Trump heeft dit vaak gezegd.

Er komen militaire tribunalen en velen zullen veroordeeld worden. Het zal ontstellend zijn en erg veel mensen zullen hulp nodig hebben. verwijt niet en wijs niet met je vinger naar de ander. 

Wij die wakker zijn en geïnformeerd moeten de ander helpen. 

Bid voor ze en zeg vooral niet: “Ik heb je het toch gezegd”. Ga naar de 5e dimensie van liefde en voorspoed. 34 quadriljoen dollars; 34.000.000.000.000.000.000.000.000 aan gestolen geld komt terug naar de mensheid, geld dat gedekt is door goud.
Het is geen fiat geld of gebakken lucht maar geld dat waarde heeft en het is van de mensheid. Dat is een hoop geld dat naar ons toekomt. Er zijn 6000 patenten die op de markt komen; medbeds, vrije energie, anti zwaartekracht generatoren en veel meer.

Geen honger, geen energie rekening meer, weg schulden; het komt eraan. 

Stop met leven in angst want dat voedt het negatieve. 

Deze zegeningen komen van Boven, de Heilige Geest. We gaan naar een complete andere samenleving.
Welkom in de wereld van vrijheid en overvloed.
Bereid je voor op twee intense weken want veel mensen zullen je hulp nodig hebben.
We hebben allemaal familieleden en vrienden die ons niet geloofden en velen van ons hebben het moeilijk gehad.
Hou de uitzendingen in de gaten, ga dan naar huis en pak de popcorn. 

Je krijgt de komende tijd geschiedenisles en je zult de geschiedenis opnieuw gaan leren.  Bid voor je omgeving, vrienden maar ook voor je vijanden. We zijn allen een.

Where we Go One We go All. WWG1WGA

Trust the Plan

BRON: Volg Tribute op Facebook voor het laatste nieuws en blijf up to date met wat er ECHT aan de gang is in de wereld! Steun de vrijheidsbeweging, jouw toekomst en die van je geliefden. Deel dit bericht op social media en in je eigen netwerk. 

DOEN!

Geen opmerkingen: