1/29/2021

Wat bedoelde HIJ met ,,maar IK heb de MACHT" ?!!!!

WEL WAKKER BLIJVEN MENSEN : 

Wat bedoelde de eerder afgezette minister ( toeslagaffaire ) M Rutte met zijn woorden ,,maar ik heb toch de macht" 

 

EUROGENDFOR - Europas Söldner-Armee mit der Lizenz zum Töten

https://www.youtube.com/watch?v=qElgfAkXH_8&feature=youtu.be

Het EFG eu leger MET EU LOGO werd in 2006 gelanceerd door een overeenkomst tussen vijf lidstaten van de Europese Unie: Frankrijk, Italië, Nederland << (door Rutte), Portugal en Spanje. Roemenië trad toe in 2009; Polen in 2011. De status ervan is vastgelegd in het Verdrag van Velsen van 18 oktober 2007. Het hoofdkantoor is gevestigd in Vicenza, Italië.

Het betreft ‘Eurogendfor’. Mede geïnitieerd door Nederland. Hier een duidelijk verhaal over het gevaar van een dergelijke politiemacht die zich niet hoeft te houden aan de grondrechten (inclusief doodstraf) van de burgers van het land waar ze wordt ingezet (Duits):

https://www.ninefornews.nl/huisarts-in-open-brief-aan-alle-politieagenten-wilt-u-nog-meewerken-aan-geweld-tegen-de-eigen-bevolking/

Het ‘corona’virus is de redding geweest voor trouwe Rothschild-paladijn Emmanuel Macron. Op 07 mei 2017 heeft hij de verkiezingen ‘gewonnen’GESTOLEN  van Marine le Pen met een percentage van 66,06%.
Tijdens de protesten van de gele hesjes tot 10 maart 2020, waarbij in diverse Franse steden pantserauto’s aanwezig waren met het
EU-logo heeft de politie met letterlijk grof geschut zich gekeerd tegen vreedzame demonstranten.
Ook hier zijn op grote schaal romeo’s en julia’s ingezet om de boel te laten escaleren, zodat de politie een vrijbrief had om excessief geweld te kunnen gebruiken. 

Tientallen mensen zijn blind geraakt aan een oog of hebben ander ernstig letsel opgelopen door het gebruik van rubberen kogels. Tevens hebben de nodige politieagenten zelfmoord gepleegd, omdat ze niet meer ingezet wilden worden tegen protesterende medeburgers.

Vrouw haalt in Eindhoven snoeihard uit naar pers: ‘Het is misdadig wat jullie doen’

“Het is misdadig wat jullie doen en ik hoop dat jullie ooit voor de rechter komen”, zei deze mevrouw zondagmiddag tegen een cameraman en mij, toen we haar vroegen waarom ze bij de demonstratie in #Eindhoven was. #Studio040 pic.twitter.com/YBAxADwC7l

— Chris Bakker (@cwbbakker) January 26, 2021

https://twitter.com/cwbbakker/status/1354023799033880578?ref_src=twsrc%5Etfw

Concreter:
Thomas Leysen van het Mediahuis en Christian van Thillo van DPG Media.
Deze Belgische uitgeverijen hebben 95% marktaandeel in de Nederlandse dagbladenmarkt.
Er staat een goed artikel over in De Andere Krant over Media.

Duik eens in het pikzwarte oorlogsverleden van die familie en uitgeverij. Verklaart toch wel wat – gezien hun netwerk dat nog steeds bestaat.

https://www.ninefornews.nl/vrouw-haalt-in-eindhoven-snoeihard-uit-naar-pers-het-is-misdadig-wat-jullie-doen/

Geen opmerkingen: