1/24/2021

Internationale rechtszaak - Denen bevrijden zich uit ijzeren corona greep.



Laat deze video viral gaan door deze massaal te delen, dan heb je kans dat wij de mainstreammedia gaan verslaan met de waarheid.

 NEEM GEEN TEST !!!!!

Advocaten klagen WHO aan wegens misleiding over pandemie

Internationale rechtszaak wegens PCR-test fraude

Berlijn: een groep advocaten is van plan de Wereldgezondheidsorganisatie en enkele van haar partners aan te klagen wegens zogenaamd misleiden van de wereld over de ernst van de COVID-19-pandemie en de maatregelen die zijn genomen om deze te beheersen, die het levensonderhoud van mensen hebben geschaad en enorme schade hebben aangericht aan economieën.

De intentie om dit te doen werd onthuld door dr. Reiner Fuellmich, een van de vier leden van de Duitse Corona-onderzoekscommissie, die sinds 10 juli 2020 naar een groot aantal getuigenissen van internationale wetenschappers en experts heeft geluisterd om antwoorden op vragen te vinden. over de pandemie, gevraagd door mensen over de hele wereld.

 De zogenaamde tweede golf is grotendeels gebaseerd op de positieve uitslagen van de PCR-test, met aanhoudende of nieuwe lockdowns en strenge coronamaatregelen als gevolg. Volgens Reiner Fuellmich is er sprake van een coronafraudeschandaal. De verantwoordelijke partijen zullen worden aangeklaagd in een internationale rechtszaak.

 

Denen bevrijden zich uit ijzeren corona greep. Media zwijgt

ttps://www.lnnmedia.nl/corona/denen-bevrijden-zich-uit-ijzeren-corona-greep/


 

Geen opmerkingen: