1/16/2021

Netherlands – The Pedophile Kingdom and Sodom and Gomorrah of the Modern World

Nu de wereldwijde maffia pedo-crime cabal niet langer een illusoire paranoïde aberratie is, beseffen de planetaire controllers dat genoeg van de wereldwijde massa's eindelijk op hen af zijn, en als gevolg daarvan haasten ze zich  NOG om hun dystopische visie van één wereldbestuur eerder dan later werkelijkheid te maken!!

Koningin] Beatrix 'laat 19e-eeuwse voorvader [overgrootvader van moederskant] Willem III (' grootste losbandigheid van die tijd ', schreef The New York Times) stond graag op het balkon van zijn Zwitserse villa aan het Meer van Genève en deed zijn badjas open als een rondvaartboot stoomde voorbij. In Nederlands jargon was hij ‘een potloodverkoper’!!

 

De Nederlandse royalty is eigenaar van grote multinationale ondernemingen zoals Royal Dutch Shell, Royal Dutch Airlines, Philips Electronics en Holland-America Line.

 [1] De koninklijke familie heeft haar belangen ontwikkeld als een autoriteit op hoog niveau die momenteel opereert als een tak van het Romeinse rijk van het Vaticaan, en een aanzienlijke invloed uitoefent over machtige entiteiten als de Rand Corporation, Koch Industries, Princeton University (opgericht ter ere van het Huis van Oranje ), enkele van 's werelds grootste banken, waaronder AMRO en investeringsmaatschappijen zoals BlackRock, 

[2] de grootste instelling voor financieel vermogensbeheer ter wereld, met een geschatte waarde van $ 7,4 biljoen aan activa van klanten.

 [3]Volgens het ontwerp viel BlackRock samen met de geplande Corona-scamdemic, dit jaar is BlackRock druk bezig geweest met het redden van de Amerikaanse Federal Reserve, het kopen van miljarden aan obligaties om te voorkomen dat de economie van het kaartenhuis zou imploderen, in april in één klap de controle over de Amerikaanse schatkist en de federale overheid. Reserve. 

[4] Deze particuliere, niet-gekozen monoliet heeft HAD nu de monopoliecontrole over de hele Amerikaanse economie terwijl de gecentraliseerde economische macht over de wereldmassa's zich voorbereidt om zijn dodelijke greep op de mensheid te verstevigen. 

[5]

  Joachim Hagopian:

 

Geen opmerkingen: