1/26/2021

'Forum wil inderdaad de gevestigde macht gaan vervangen!

 ONS  =  WIJ  

WWG1WGA

Weg met de Staatscensuur!!

En hier in de Staatspolitieke Zaal vol publiek
is er GEEN
1,5 meter afstand houden
en
GEEN mond- luiers.


Baudet(FvD) v Özturk(DENK); 'Forum wil inderdaad de gevestigde macht vervangen!' | Politiek


BLUE TIGER
Huig Plug laat u  LIVE weten,  bijvoorbeeld waarom het kantoor van de Regioburgemeesters op hetzelfde huisnummer in Den Haag zit als de Procureur-Generaal (OM). 

Hij toont live een merkwaardige vermenging van machten en belangen.
En waarom vergaderen ze nu dan in Utrecht!?\

Huig toog vanmiddag naar Utrecht om ze dat voor te leggen: Halsema, Bruls, Van Zanen. Het antwoord kunt u vast al raden.

Je leest het al breed op internet  "dat een nieuwe <FED= AL FAILLIET > bankencrisis heel reëel is, binnen afzienbare tijd". "Banken hebben daarbij onder andere te veel staatsobligaties op hun balans". "De huidige leningen verslechteren de situatie meer en meer". Dat zijn geen woorden van een complotgek of andersdenkende. Financiële Dagbladen, maar ook RTL, hebben dat al kenbaar gemaakt.

Geen Angst want we krijgen straks geld welke met GOUD gedekt is !

NESARA gaat wereldwijd als GESARA - Nesara en zou al in 2001 moeten ingevoerd worden !!

Het was en is bekend dat 95% van al het geld op deze wereld in handen was van 13 families, waaronder de Rockefellers en de Rotschilds en anderen , zoals de Bush-familie.
Dezen hielden het meeste van hun geld vast, zodat het niet rouleert in de wereldeconomie.

De FED heeft de naam een bank van de overheid te zijn maar is een feite een particuliere onderneming in handen van… de cabal.
De Rockefellers pompen miljoenen dollars in universiteiten en bepalen wat onderwezen wordt. De medische industrie is in opkomst en is tevens in handen van deze familie.
Zij vormden ze de macht achter de corrupte  EU overheden

(De Schaduwregering)

In 1963 vindt de moord plaats op president John F. Kennedy en snel hierna is er een introductie van een nieuw monetair systeem. 

Vanaf dit jaar 1963 wordt een kring van 200 slimme generaals actief die zien wat er in werkelijkheid gaande is en beginnen plannen te maken hoe ze een dreigend gevaar kunnen stoppen. Kennedy is vermoord in opdracht van George Bush Sr.  

 In 1981 is er een aanslag op Ronald Reagan. In totaal zijn er 5 aanslagen op hem geweest en ook achter deze aanslagen zit George Bush Sr.
In 2001 komen drieduizend mensen om bij het drama dat bekend wordt als 9/11. Door het instorten van de twin towers wordt tevens voorkomen dat de wereld bekend raakt met een nieuw financieel systeem dat op die dag wereldkundig gemaakt zou worden; Nesara/Gesara.

In 2015 wordt de zakenman-vechter-Christen-patriot Ronald J. Trump benaderd door de 200 generaals.
Natuurlijk is de samenstelling gewijzigd in de loop van de afgelopen 50 jaar maar het zijn nog steeds 200 generaals.
Trump is de man die gaat voor de verkiezingen van 2016. De mensen die lang hebben gewerkt aan een plan om de wereld te bevrijden van de cabal starten aan de laatste fase van dit plan. Die groep mensen groeit in de loop van de jaren uit tot 8000 strijders en patriots.
 

Op kerstavond 2016 worden 13 Venetiaanse families opgepakt en uitgeschakeld in de kelders onder hun paleizen.
Ze worden de black nobilty genoemd en het zijn deze mensen die de duivelse krachten zijn achter vrijwel alle ellende op de wereld.
Venetië ligt geheel in zee. Onthoudt dit, de betekenis hiervan zal duidelijk worden voor de hele wereld. 

Het heeft alles te maken met de admiralty law, het recht van de zee. Merk ook op dat de woorden Venetië en Phoenicië een sterke gelijkenis hebben. 

 Het oppakken van de black nobilty is de start van de grootse operatie waaraan 50 jaar gewerkt is en die nu, februari 2021 zijn climax meemaakt.
de fake Jo Biden is op 20 januari 2021 de 46ste president van de VS geworden. In Washington DC gaf hij zijn speech, een Holywood verhaal, dat vooraf opgenomen was,  waar hij de president  is geworden van een papieren  WASHINGTON DC- continent ,  een luchtkasteel omdat Amerika onder leiding van Trump terug gegaan is naar het constitutionele recht.

Op dit moment heeft de VS nog steeds president TRUMP en dat is de reden dat nu  het leger nu de taak heeft om het land te besturen tijdens deze zog. president-loze periode. 

Als nieuwe president wordt Donald J Trump en hij zal de 19de president van het vrije Amerika  worden ingehuldigd worden op 4 maart dit jaar. 

 Tussen nu en 4 maart heeft het leger, onder leiding van generaal Flynn, volmachten om die acties uit te voeren die in het belang zijn van de burgers van de VS. Dat is het uitschakelen van de global cabal, de leugenmedia, big tech, de banksters, de corrupte politici en veel meer. De verwachting is dat de komende weken 200.000 mensen opgepakt en uitgeschakeld worden en dit zal niet altijd even geruisloos plaats vinden. 
 

N.E.S.A.R.A. G.ES.A.R.A

nesara-change8-square_400x400

 

  1. In de meeste landen zal het maandelijkse bedrag wat iemand uit een uitkering krijgt GROTER worden. Dat geldt voor uitkeringen van de Sociale Dienst, pensioenen, invaliditeitsuitkeringen, militaire invaliditeitsuitkeringen e.d. En het zal gebeuren binnen een paar maanden na de afkondiging van NESARA.
  2. De pensioenen en investeringen die mensen hebben zullen eveneens beschermd worden in het NESARA proces.
    Gebruiksartikelenmarkten zullen een aantal dagen (3?) GESLOTEN blijven na de afkondiging.
    Dit om de wereldwijde verschuiving in de economie mogelijk te maken.
    Na de afkondiging van NESARA komt er een nieuwe PRIJSINDEX voor goederen en diensten, gekoppeld aan de prijs van het goud.
    De belangrijkste hebben al omrekeningstabellen klaar liggen voor gebruik na de afkondiging van NESARA.

 N.E.S.A.R.A. is een Amerikaanse wet, die door President Clinton ONDER DWANG ! al is ondertekend  op 10 oktober 2000., vele malen door het Amerikaanse Congres is geratificeerd, maar tot op heden niet is afgekondigd en tegengehouden!

Wanneer deze wet van kracht wordt, zal dat grote economische en politieke gevolgen hebben, in de eerste plaats voor de Verenigde Staten van Amerika, maar vervolgens voor de hele wereld, inclusief Nederland. 
Sinds oktober 2000 worden voortdurende pogingen ondernomen om deze wet af te kondigen ( = in werking te stellen), omdat daardoor in één klap een einde kan worden gemaakt aan alle armoede, onrechtvaardigheid en oorlog op deze planeet.
 
Het klinkt ongelooflijk, maar het is waar: dát is namelijk de enorme impact van deze wet.

Door geen enkele officiële betrokkene, hetzij Congreslid, Bankdirecteur of regeringsleider is ooit openlijk over N.E.S.A.R.A. gesproken, toch bestaat het echt en jazeker , ZE WETEN HET WEL !!!!!!!!!!
 

Where We Go One We Go Al

-

Grote militaire opbouw vindt nu plaats in steden in de Verenigde Staten om burgers, want velen zijn nog onwetend te beschermen .

- Het militair heeft nu ook al de EU- CABAL politiek in Duitsland bezet.  Zie de Videolink op dit blog : SHAEF - hat die Bundesrepublik Deutschland übernommen

  en dergelijke 

 

  

 

Geen opmerkingen: