1/22/2021

MENSEN, Het kaartenhuis begint in elkaar te zakken

STEEDS MEER VERPLEEGKUNDIGEN & DOKTERS DIE TROTS IN DE MEDIA HEBBEN LATEN ZIEN DAT ZE INGEËNT WERDEN MET HET ZOGENAAMDE COVID VACCIN ZIJN ER ONDERTUSSEN AAN GESTORVEN.
DE PSYCHOPATISCHE POLITIEKE NAZI BENDE BLIJVEN ''THE BLAME GAME'' BESPELEN, HET BELASTEREN VAN GEZONDE MENSEN DAT ZE DE SCHULD ZIJN VAN HET CIJFER 0,05% ZOGENAAMDE COVID DODEN!

Maar, Het kaartenhuis begint in elkaar te zakken. Dat is waarom we nu in deze achterlijke ellende zitten.
Ze voelen het vuur aan de schenen en dat is iets waar ze enorm van in paniek raken. Heel veel hoge machten spelen hier een grote rol in!! En zij zullen snel achter tralies verdwijnen!

Het Grootste pedonetwerk is al  ontmaskerd. 30000 mails onderschept van satanist hillary Clinton. Ook het koningshuis en groot gedeelte van het kabinet zijn hierbij betrokken.
Op Prinsjes dag buigen/neigen Alexander en koningin Máxima naar het vaandel. Zij doen dit, omdat het vaandel bij de krijgsmacht het hoogste symbool is en de trouw aan de Koning en de eer van het korps representeert. Dus eigenlijk buigen zij voor ALLEEN de MACHT en voor ZICHZELF.
Dat hele zooitje zit er met goedkeuring van het ,,Vaticaan, (alle wegen leiden naar Rome) door heel Europa verspreid.

Pedophilia & Empire Netherlands - The Pedophile Kingdom and Sodom  Nederland is een illegale nepstaatnd Gomorrah of the Modern World
BRON:
https://wo2waarheden.jouwweb.nl/nederland-is-een-illegale-nepstaat

Video (deel 1) met daarin een grote data- dump van documenten, die het meest schokkende bewijs zijn van het bestaan van adrenochrome. 
Het volume is omvangrijk en wijst erop dat dit op industriële schaal gebeurt en onderdeel uitmaakt van een wereldwijd netwerk.
https://www.bitchute.com/video/Q1MLBb5j4mz1/

Nadat koning Willem I, na de val van Napoleon, in 1815 door de Rothschilds op de troon werd geplaatst, werd   in de Nederlandse grondwet van 1820 het volgende verankerd:

1: Indien het koningshuis geen rechtmatige erfgenamen produceert, verliest het koningshuis elke aanspraak op de troon 2: Indien het voltallige koningshuis Nederland verlaat, verliest het elke aanspraak op de troon. 

2:  Koning Willem III had syphillis en was onvruchtbaar.
Toch werd Wilhelmina "verwekt" terwijl Willem III 70 jaar oud was?
Er gaan talloze verhalen over "Paulien de Ranitz" en het koningshuis weigert steevast elke DNA-test. Maar ook al zou dit onjuist zijn, dan nog: 
 

3: Het voltallige koningshuis verliet Nederland op 13 mei 1940.
Dit is de reden dat Duitsland een Rijkskanselier RECHTMATIG installeerde, om de JURIDISCHE legaliteit volkomen intact te houden.
Echter... Dönitz (op dat moment leider van het derde rijk) heeft nooit en te nimmer een volmacht gegeven voor een volledige overgave, maar slechts voor een wapenstilstand.
Dat generaal Jodl (opperbevelhebber van de landmacht, NIET de Wehrmacht!) zijn soldaten, en daarmee de landmacht, overgaf, wil niet zeggen dat het Derde Rijk zich heeft overgegeven, wat zowel de BRD als "de staat der Nederlanden"JURIDISCH vanaf mei 1945 illegale staten maakt.
 


 BRON: https://wo2waarheden.jouwweb.nl/nederland-is-een-illegale-nepstaat

 

 

 

Geen opmerkingen: