1/08/2019

Gele hesjes namen van burgeragenten goed noteren

Nog even, en je wordt gearresteerd als je met je hesje met pech langs de snelweg staat. 
Het binnenhof is publieke ruimte en mensen mogen daar staan en er is ook geen speek verbod  en geel is geen verboden kleur!!

laat bijna half Scheveningen affikken door haar beleid, durft niet op te laten treden tegen allochtonen jeugd die met vuurwerk maar politie gooit maar stuurt wel de gelaarsde troepen van @POL_DenHaag op af...

Vier mensen aangehouden door het halve Haagse Politiekorps onder leiding van de senior- straatagent, met kennelijk noodzakelijke ondersteuning van twee heuse wachtmeesters van het Wapen der Marechaussée in gevechtstenue. Zo zeg, dat kon natuurlijk niet kleinschaliger?Maar hou in je achterhoofd dat Henk Krol al aangifte heeft gedaan een debat heeft aangevraagd.

De wet bepaalt dat u de burger in het openbaar uw mening mag verkondigen. Als een geel hesje een mening is, mag u dit dragen als mening. Waar dan ook!


Vergeet dus niet al die namen van die agenten goed te noteren. Zijn ze verplicht!  Elke agent dient zich identificeerbaar maken.
De agent- dienster is overigens prive verzekert. Het zijn ook maar gewone burgerslaven.....
Dat je je als agent ook niet gewoon diep schaamt voor je opgelegde gedrag.

 

Of moet de medeburger soms om  zonder problemen te demonstreren in Den Haag dan met Daesh vlaggen rondlopen en "Joden gaan we doden schreeuwen". De politie staat er dan vrolijk bij en kijkt er naar en neuriet lekker mee. Dan stel ik voor dat we allemaal een hoofddoekje of  een protestdjellaba aanschaffen om te protesteren tegen het kartel. Alle mannen en vrouwen. Of gewoon met een rood handtasje gaan lopen.. Ben benieuwd. Entertainment genoeg in 2019. 

Artikel 365 De ambtenaar die door misbruik van gezag iemand dwingt iets te doen, niet te doen of te dulden, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste twee jaren of geldboete van de vierde categorie.

Nou, Steeds meer mensen worden wakker. Demonstratie in Rotterdam.
De plannen iets groots in maastricht. 

Geen opmerkingen: